MARKET PLACE

SUGGESTIONS

We’ve chosen and present you the best products of Tinos island. Discover them!

T-Οinos
Μαλαγουζιά

T-Οinos Μαλαγουζιά

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 100% Μαλαγουζιά

ΕΔΑΦΟΣ: Αμμώδες με γρανιτικό υπόστρωμα, βιολογικός αμπελώνας.

ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 450 μ.

ΦΥΤΕΥΣΗ: 1.150 φυτά / στρέμμα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: Βορειοανατολικός

ΑΠΟΔΟΣΗ: 500 κιλά / στρέμμα

ΤΡΥΓΟΣ: 31/08/15

ΑΛΚΟΟΛΗ: 11,0%

Γραβιέρα

Παραδοσιακή
γραβιέρα Τήνου

Παραδοσιακή γραβιέρα Τήνου

Φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα,αγνή φυσική πυτιά τυριού, οξυγαλακτική καλλιέργια, χλωριούχο ασβέστιο, αλάτι, ελάχιστα λιπαρά 42%, μέγιστη υγρασία 56%

ΧΡΟΝΟΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ: 3 μήνες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ: 12 μήνες

ΒΑΡΟΣ: ±350g ή ±1000g ή 4000g

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κενό αέρος (vacuum)

Παστέλι

Παστέλι σε
λεμονόφυλλο

Παστέλι σε
λεμονόφυλλο

Παστέλι Τήνου σε λεμονόφυλλο: παράγεται καθημερινά με αγάπη από τα πιο αγνά υλικά του νησιού μας. Είναι το παραδοσιακό γλυκό στους γάμους και ένα από τα γλυκά που απολαμβάνουμε από παιδιά.

Vaptistis
White

Vaptistis White

 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 70% – 30% Ασύρτικο – Μονεμβασιά
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 430 μ.
ΑΛΚΟΟΛΗ: 14,0%

NEWS

Read more +20 December 2017 By Tinos About in Local's View

Giannis Gizis

EUTOPIA Eutopia is a personal non-native landmass manufacture that opposes the rapidly growing dystopian environment not only with socio-poilitical terms but based on the prosperity and the idealism of each one. It can not be defined by frontiers because it exists everywhere and at the same time it is …nowhere;it is the oternal homeland of
Read more +29 July 2014 By Nikos Saltamanikas in Local's View

Tinos’ People

People of Tinos. Let’s meet the heart of Tinos island, it’s people..
Read more +08 January 2023 By Nikos Saltamanikas in Accomodation, Culture, Events, General

MARU: The influence of the Mediterranean on your plate!

In the picturesque bay of Panormos there is Maru. A restaurant that through the view and its dishes takes your mind to various parts of the Mediterranean with main destination Greece. Greece comes to your plate with the classic favorite grilled sardines which are baked alternatively in the oven filleted with an aromatic filling and
TOP