Read more +30 Ιουλίου 2014 By Nikos Saltamanikas in ΣυνταγέςΣυνταγή για Κουνέλι ριγανάτο ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ • 1 κουνέλι • 1 φλιτζάνι ξίδι • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο • 2 φύλλα δάφνης • 1 κρεμμύδι ξερό • χυμό 1 λεμονιού • ρίγανη • αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Πλένουμε το κουνέλι και το κόβουμε σε μερίδες. Τοποθετούμε τα κομμάτια τουκουνελιού σε βαθύ σκεύος, ρίχνουμε το ξίδι
Read more +23 Ιανουαρίου 2022 By Nikos Saltamanikas in ΣυνταγέςΟρισμένες συμβουλές για τη σύζευξη φαγητού και κρασιού μπορεί να είναι υπερβολικά αυστηρές. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να φάτε σχεδόν oτι θέλετε πίνοντας όποιο κρασί θέλετε. Ακούγεται υπέροχο. Χταπόδι κρασάτο Υπάρχουν, ωστόσο, δοκιμασμένες οδηγίες για να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε τα γεύματά σας και να περάσετε τη ζωή σας ως εκπαιδευμένoι λάτρεις των παραδοσιακών
Read more +20 Δεκεμβρίου 2020 By kosvam in Συνταγές4 σκάροι των 250 γρ. – 300 γρ. Ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια Αλάτι Πιπέρι Ανάβουμε τα κάρβουνα και φήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Πλένουμε και καθαρίζουμε τους σκάρους. Αλατοπιπερώνουμε και τους λαδώνουμε καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω τους σκάρους. Ψήνουμε για περίπου 6 λεπτά, λαδώνουμε την πάνω πλευρά