ΥΛΙΚΑ 10 αχινοί 1/4 φλυτζάνι λάδι 1/4 φλυτζάνι κρασί λευκό 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 1/2 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό, λίγο άνηθο, λίγο δυόσμο, 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, μισή ντομάτα ψιλοκομμένη Αλάτι Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τους αχινούς από τα αγκάθια με ένα σκληρό γάντι (ιδανικά τα κηπουρικής) και μετά τους τρίβουμε με μια συρμάτινη βούρτσα
Tinos Foodpaths – 13 και 14 Απριλίου 2016 Ένα διήμερο γεμάτο γευστικές εμπειρίες κι εκπλήξεις! Το Tinos Foodpaths προσπαθεί να παντρέψει την καινοτομία με την παράδοση βάζοντας τις νοικοκυρές δίπλα σε διακεκριμένους σεφ. Καλεσμένοι για φέτος θα είναι άνθρωποι από όλους τους χώρους της γαστρονομίας, έτοιμοι να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους, αλλά και