FOOD PATHS Οι γαστρονομικές συνήθειες κάθε τόπου είναι άρρηκτα συνυφασμένες με τις διακοπές μας και τη γενικότερη τουριστική μας δραστηριότητα. Το φαγητό – και η κουλτούρα που κρύβεται πίσω από αυτό – μπαίνει σε πρώτο πλάνο δημιουργώντας ένα νέο είδος τουρισμού, το γαστρονομικό. Η Τήνος μόλις απέκτησε τη δική της οργανωμένη ομάδα προς αυτή
Υλικά 1 Λυθρίνι περίπου 600-700γρ 2 μέτριες πατάτες 1 μέτριο κρεμμύδι ½ ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο ½ λίτρο νερό 2 κλωνάρια σέλινο 2 καρότα αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Σε μια φαρδιά κατσαρόλα τοποθετούμε τις κομμένες πατάτες μισοβρασμένες και από πάνω βάζουμε το ψάρι κομμένο σε δυό φιλέτα. Κόβουμε το κρεμμύδι στα δύο, ρίχνουμε
Ορισμένες συμβουλές για τη σύζευξη φαγητού και κρασιού μπορεί να είναι υπερβολικά αυστηρές. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να φάτε σχεδόν oτι θέλετε πίνοντας όποιο κρασί θέλετε.Γαύρος μαριναρισμένος Ακούγεται υπέροχο. Υπάρχουν, ωστόσο, δοκιμασμένες οδηγίες για να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε τα γεύματά σας και να περάσετε τη ζωή σας ως εκπαιδευμένoι λάτρεις των παραδοσιακών συνταγών.