ΤΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες τις καλύτερες στην κατηγορία τους, επιχειρήσεις που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

Δέντρα σε φυτώριο

Φυτώριο Μιχέλης

Φυτώριο Μιχέλης

Φυτώριο Μιχέλης: Οικογενειακή επιτυχία με ποιοτικά φυτά, προσφορά υπηρεσιών κήπου και μεταφορές, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Τήνου.

Αφοι Γ. Ζάρπα
Real Estate

Αφοι Γ. Ζάρπα Real Estate

Δημιουργούμε τα Σπίτια των Ονείρων σας.

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα σπίτι στη γραφική Τήνο; Ο Μάρκος και ο Ευστάθιος Ζάρπας είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα. Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία, με πολυετή πείρα στο χώρο, θα αναλάβει το σχεδιασμό της κατοικίας σας από την αρχή ως το τέλος ή θα σας παρουσιάσει μια σειρά από έτοιμα παραδοσιακά σπίτια και αστικά διαμερίσματα για να επιλέξετε. Ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες οικοπέδων στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξετε την τοποθεσία του ακινήτου σας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή, ανακαίνιση και τη συντήρηση του ακινήτου σας (εξ' ολοκλήρου ή μέρος αυτής). Η προσωπική μας ενασχόληση σε όλες τις φάσεις της κατασκευής, τα ποιοτικά υλικά, το μεράκι και ο σεβασμός στην τοπική αρχιτεκτονική, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε μας!

G VIDALIS
design

G VIDALIS | design + construction

Το γραφείο του Γιώργου Βιδαλη, διπλ. πολιτικού μηχανικού, ιδρύεται το 2002 με έδρα την Τήνο, αναλαμβάνοντας μελέτες και επιβλέψεις κτιριακών έργων, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του αντικειμένου του μηχανικού.

Φώσκολος Θεόδωρος

Φώσκολος Θεόδωρος
Εφαρμογές Ξύλου
Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,με 37  χρόνια παρουσίας στο χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας , κουφωμάτων και ντουλαπών, προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις  που ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, με γνώμονα τόσο την ποιότητα όσο και την καλαισθησία. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Φώσκολο ο οποίος μαζί με τον γιό του,  Θοδωρή Φώσκολο, συνεχίζουν την εξελικτική της πορεία μέχρι και σήμερα.

ΝΕΑ

Read more +14 Νοεμβρίου 2020 By kosvam in Αρχιτεκτονική

Η Καλύβα

Η Καλύβα   Παραλία Κολυμπήθρας Τήνου, Κυκλάδες/ Kolybithra beach, Tinos, Cyclades Πραγματοποιημένο έργο νέας αρχιτεκτονικής σε υφιστάμενο κτήριο (ανακαίνιση, αποκατάσταση, προσθήκη, διαμόρφωση εσωτερικών χώρων) Η ιδέα της κατασκευής  ήρθε και “κάθισε”  πάνω σε μια υφιστάμενη κατάσταση…” Η Καλύβα Η κατασκευή της μικρής κατοικίας πάνω  στην παραλία της Κολυμπήθρας, μόλις 15 μ. από τη θάλασσα, με 
Read more +29 Δεκεμβρίου 2021 By Nikos Saltamanikas in Διαμονή, Σπίτια

Under the sun: Cycladic Village

Ξεγνοιασιά, ατέλειωτο γαλάζιο, παγωτά που λιώνουν στο χέρι, καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό και χαμογελαστές φακίδες, αυτές είναι οι σκέψεις που κάνουν το χειμώνα μας, να περνάει γρήγορα και το καλοκαίρι να καταφθάνει πανηγυρικά. Under the sun Αυτή η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας και η ολοκληρωτική ένωση του καλοκαιρινού κυκλαδίτικου τοπίου, δημιούργησαν το Under the Sun
Tinos Dove SuitesRead more +14 Οκτωβρίου 2021 By Nikos Saltamanikas in Αρχιτεκτονική

Tinos Dove Suites

Η εμπειρία στα Tinos Dove Suites Πάνω από χίλιοι περιστεριώνες σπαρμένοι σε όλο το νησί, ο καθένας με τη δική του μοναδική αρχιτεκτονική και λαïκή τέχνη, αποτελούν το «σήμα κατατεθέν» της Τήνου, αλλά και του Tinos Dove Suites. Η ομορφιά αυτών των υπέροχων κατασκευών έδωσε την έμπνευση για το όνομα, το λογότυπο και το όραμα
TOP