ΤΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες τις καλύτερες στην κατηγορία τους, επιχειρήσεις που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

Sitaras
Real Estate

Sitaras Real Estate

SITARAS REAL ESTATE

το πρώτο οργανωμένο στο νησί της Τήνου. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η συστηματική εργασία, εδραίωσαν πολύ γρήγορα την παρουσία μας στην αγορά. Με σύγχρονη αντίληψη και γνώση των αναγκών της αγοράς, παράλληλα όμως με ευαισθησία για το φυσικό και κοινωνικό  περιβάλλον του νησιού, καθιερώθηκε στις συναλλαγές και στη συνείδηση των συναλλασσομένων. Χάρη στην πολυδιάστατη άποψή μας για τη σωστή ανάπτυξή του, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου μεσιτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Αφοι Γ. Ζάρπα
Real Estate

Αφοι Γ. Ζάρπα Real Estate

Δημιουργούμε τα Σπίτια των Ονείρων σας.

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα σπίτι στη γραφική Τήνο; Ο Μάρκος και ο Ευστάθιος Ζάρπας είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα. Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία, με πολυετή πείρα στο χώρο, θα αναλάβει το σχεδιασμό της κατοικίας σας από την αρχή ως το τέλος ή θα σας παρουσιάσει μια σειρά από έτοιμα παραδοσιακά σπίτια και αστικά διαμερίσματα για να επιλέξετε. Ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες οικοπέδων στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξετε την τοποθεσία του ακινήτου σας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή, ανακαίνιση και τη συντήρηση του ακινήτου σας (εξ' ολοκλήρου ή μέρος αυτής). Η προσωπική μας ενασχόληση σε όλες τις φάσεις της κατασκευής, τα ποιοτικά υλικά, το μεράκι και ο σεβασμός στην τοπική αρχιτεκτονική, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε μας!

G VIDALIS
design

G VIDALIS | design + construction

Το γραφείο του Γιώργου Βιδαλη, διπλ. πολιτικού μηχανικού, ιδρύεται το 2002 με έδρα την Τήνο, αναλαμβάνοντας μελέτες και επιβλέψεις κτιριακών έργων, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του αντικειμένου του μηχανικού.

Φώσκολος Θεόδωρος

Φώσκολος Θεόδωρος
Εφαρμογές Ξύλου
Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,με 37  χρόνια παρουσίας στο χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας , κουφωμάτων και ντουλαπών, προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις  που ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, με γνώμονα τόσο την ποιότητα όσο και την καλαισθησία. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Φώσκολο ο οποίος μαζί με τον γιό του,  Θοδωρή Φώσκολο, συνεχίζουν την εξελικτική της πορεία μέχρι και σήμερα.

ΝΕΑ

Orion TinosΠερισσότερα +15 Ιανουαρίου 2022 σε Αρχιτεκτονική, Διαμονή

Orion Tinos Luxury apartments

Τοποθετημένο στην ακτογραμμή της Τήνου και με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, το αστικό κτίριο τριών επιπέδων του ξενοδοχείου Orion Tinos Luxury apartments, που αποτελείται από τέσσερις πολυτελής σουίτες με μικρή πισίνα το καθένα, αποτελεί μια μοντέρνα πινελιά προσαρμοσμένη στο υπάρχον τοπίο. Η επιθυμία μας ο όγκος του κτιρίου να είναι όσο διακριτικότερος γίνεται συνδυάζοντας όλες
Περισσότερα +19 Δεκεμβρίου 2017 σε Οικισμοί

Πάνω Μεριά

Η Πάνω Μεριά είναι  η μεσαιωνική πλευρά του νησιού. Εδώ, το τοπίο αλλάζει καθώς τα ίχνη του Μεσαίωνα στην Πάνω Μεριά είναι ακόμα φανερά, περιστοιχισμένα από πράσινες ρεματιές και απότομες πλαγιές. Το οδοιπορικό στην Πάνω Μεριά ξεκινά με το χωριό Κτικάδο. Το πρώτο που Θα συναντήσετε στο χωριό, είναι ο καθολικός ναός του Τιμίου Σταυρού
Περισσότερα +14 Δεκεμβρίου 2020 σε Αρχιτεκτονική

Sitaras Real Estate AKINHTO 6 ID 708927

Αυτή η πολυτελής βίλα 350 τ.μ., χτισμένη και διακοσμημένη με εξαιρετική φροντίδα, βρίσκεται κοντά στο χωριό Τριαντάρος στο όμορφο νησί της Τήνου. Η βίλα, σε οικόπεδο 4800 τ.μ. αποτελείται από ένα υπέροχο σαλόνι και μια μεγάλη κουζίνα. Ένας όμορφος διάδρομος οδηγεί στα δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και εντοιχισμένες ντουλάπες (το μεγαλύτερο από τα
ΚΟΡΥΦΗ