ΤΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες τις καλύτερες στην κατηγορία τους, επιχειρήσεις που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

Sitaras
Real Estate

Sitaras Real Estate

SITARAS REAL ESTATE

το πρώτο οργανωμένο στο νησί της Τήνου. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η συστηματική εργασία, εδραίωσαν πολύ γρήγορα την παρουσία μας στην αγορά. Με σύγχρονη αντίληψη και γνώση των αναγκών της αγοράς, παράλληλα όμως με ευαισθησία για το φυσικό και κοινωνικό  περιβάλλον του νησιού, καθιερώθηκε στις συναλλαγές και στη συνείδηση των συναλλασσομένων. Χάρη στην πολυδιάστατη άποψή μας για τη σωστή ανάπτυξή του, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου μεσιτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Αφοι Γ. Ζάρπα
Real Estate

Αφοι Γ. Ζάρπα Real Estate

Δημιουργούμε τα Σπίτια των Ονείρων σας.

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα σπίτι στη γραφική Τήνο; Ο Μάρκος και ο Ευστάθιος Ζάρπας είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα. Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία, με πολυετή πείρα στο χώρο, θα αναλάβει το σχεδιασμό της κατοικίας σας από την αρχή ως το τέλος ή θα σας παρουσιάσει μια σειρά από έτοιμα παραδοσιακά σπίτια και αστικά διαμερίσματα για να επιλέξετε. Ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες οικοπέδων στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξετε την τοποθεσία του ακινήτου σας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή, ανακαίνιση και τη συντήρηση του ακινήτου σας (εξ' ολοκλήρου ή μέρος αυτής). Η προσωπική μας ενασχόληση σε όλες τις φάσεις της κατασκευής, τα ποιοτικά υλικά, το μεράκι και ο σεβασμός στην τοπική αρχιτεκτονική, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε μας!

G VIDALIS
design

G VIDALIS | design + construction

Το γραφείο του Γιώργου Βιδαλη, διπλ. πολιτικού μηχανικού, ιδρύεται το 2002 με έδρα την Τήνο, αναλαμβάνοντας μελέτες και επιβλέψεις κτιριακών έργων, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του αντικειμένου του μηχανικού.

Φώσκολος Θεόδωρος

Φώσκολος Θεόδωρος
Εφαρμογές Ξύλου
Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,με 37  χρόνια παρουσίας στο χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας , κουφωμάτων και ντουλαπών, προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις  που ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, με γνώμονα τόσο την ποιότητα όσο και την καλαισθησία. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Φώσκολο ο οποίος μαζί με τον γιό του,  Θοδωρή Φώσκολο, συνεχίζουν την εξελικτική της πορεία μέχρι και σήμερα.

ΝΕΑ

Περισσότερα +19 Δεκεμβρίου 2017 σε Οικισμοί

Κάτω Μεριά

Προσκύνημα στα Κάτω Μέρη Εκατοντάδες περιστεριώνες, σεληνιακά τοπία, αθέατα καθολικά ξωκλήσια και ερειπωμένα χωριά «ζωγραφίζουν» την πεδιάδα της Τήνου, στην Κάτω Μεριά. . . . Πέρα στον πέρα Κάμπο   …που είναι η καρδιά της τηνιακής ενδοχώρας. «Μάτια» στραμμένα προς το Ξώμπουργο έχει η ιδιαίτερη πατρίδα της Αγίας Πελαγίας, με τα χαρακτηριστικά δείγματα τοπικής αρχιτεκτονικής,
ΓλαύκηΠερισσότερα +28 Ιουλίου 2014 σε Διαμονή

Γλαύκη

«Μοιρασμένο» ανάμεσα στον Πύργο και τον Πάνορμο, το τουριστικό συγκρότημα Γλαύκη απολαμβάνει την ανεμπόδιστη θέα προς τον όρμο του Πανόρμου και τη νησίδα Πλανήτης, καθώς και τους γύρω λόφους με τους αναλημματικούς τοίχους, τα διάσπαρτα λευκά ξωκλήσια και τα απομεινάρια των παλιών ανεμόμυλων. Γλαύκη Στο «δυναμικό» του έχει πολυτελή ανεξάρτητα studios, τοποθετημένα το ένα δίπλα
Περισσότερα +16 Οκτωβρίου 2020 σε Αρχιτεκτονική

ANEΓΕΡΣΙΣ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Οικοδομεί το μέλλον κοιτώντας πάντα ψηλά

ANEΓΕΡΣΙΣ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Υπάρχει πάντα ένα στοίχημα, κάθε φορά που σχεδιάζεις και κατασκευάζεις κάτι, είτε αυτό αφορά μια ιδιωτική κατοικία, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ή ένα δημόσιο έργο. Το κτίριο δεν πρέπει  μόνο να εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον του αναδεικνύοντας μια ξεχωριστή αισθητική  αλλά και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη του απαντώντας ξεκάθαρα στις απαιτήσεις του. Έτσι λοιπόν και το εκάστοτε κατασκεύασμα η κάθε
ΚΟΡΥΦΗ