ΤΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες τις καλύτερες στην κατηγορία τους, επιχειρήσεις που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

Sitaras
Real Estate

Sitaras Real Estate

SITARAS REAL ESTATE

το πρώτο οργανωμένο στο νησί της Τήνου. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η συστηματική εργασία, εδραίωσαν πολύ γρήγορα την παρουσία μας στην αγορά. Με σύγχρονη αντίληψη και γνώση των αναγκών της αγοράς, παράλληλα όμως με ευαισθησία για το φυσικό και κοινωνικό  περιβάλλον του νησιού, καθιερώθηκε στις συναλλαγές και στη συνείδηση των συναλλασσομένων. Χάρη στην πολυδιάστατη άποψή μας για τη σωστή ανάπτυξή του, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου μεσιτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Αφοι Γ. Ζάρπα
Real Estate

Αφοι Γ. Ζάρπα Real Estate

Δημιουργούμε τα Σπίτια των Ονείρων σας.

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα σπίτι στη γραφική Τήνο; Ο Μάρκος και ο Ευστάθιος Ζάρπας είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα. Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία, με πολυετή πείρα στο χώρο, θα αναλάβει το σχεδιασμό της κατοικίας σας από την αρχή ως το τέλος ή θα σας παρουσιάσει μια σειρά από έτοιμα παραδοσιακά σπίτια και αστικά διαμερίσματα για να επιλέξετε. Ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες οικοπέδων στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξετε την τοποθεσία του ακινήτου σας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή, ανακαίνιση και τη συντήρηση του ακινήτου σας (εξ' ολοκλήρου ή μέρος αυτής). Η προσωπική μας ενασχόληση σε όλες τις φάσεις της κατασκευής, τα ποιοτικά υλικά, το μεράκι και ο σεβασμός στην τοπική αρχιτεκτονική, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε μας!

G VIDALIS
design

G VIDALIS | design + construction

Το γραφείο του Γιώργου Βιδαλη, διπλ. πολιτικού μηχανικού, ιδρύεται το 2002 με έδρα την Τήνο, αναλαμβάνοντας μελέτες και επιβλέψεις κτιριακών έργων, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του αντικειμένου του μηχανικού.

Φώσκολος Θεόδωρος

Φώσκολος Θεόδωρος
Εφαρμογές Ξύλου
Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,με 37  χρόνια παρουσίας στο χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας , κουφωμάτων και ντουλαπών, προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις  που ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, με γνώμονα τόσο την ποιότητα όσο και την καλαισθησία. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Φώσκολο ο οποίος μαζί με τον γιό του,  Θοδωρή Φώσκολο, συνεχίζουν την εξελικτική της πορεία μέχρι και σήμερα.

ΝΕΑ

Περισσότερα +19 Δεκεμβρίου 2017 σε Οικισμοί

Κάτω Μεριά

Προσκύνημα στα Κάτω Μέρη Εκατοντάδες περιστεριώνες, σεληνιακά τοπία, αθέατα καθολικά ξωκλήσια και ερειπωμένα χωριά «ζωγραφίζουν» την πεδιάδα της Τήνου, στην Κάτω Μεριά. . . . Πέρα στον πέρα Κάμπο   …που είναι η καρδιά της τηνιακής ενδοχώρας. «Μάτια» στραμμένα προς το Ξώμπουργο έχει η ιδιαίτερη πατρίδα της Αγίας Πελαγίας, με τα χαρακτηριστικά δείγματα τοπικής αρχιτεκτονικής,
Περισσότερα +21 Αυγούστου 2016 σε Διαμονή

Ανεμολόγιο

Anemologio Apartments… Διαμερίσματα «Ανεμολόγιο»… Τα διαμερίσματα «Ανεμολόγιο» είναι χτισμένα σε μια εκπληκτική τοποθεσία, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη – Πόρτου της Τήνου. Η προνομιακή του αυτή θέση προσφέρει απεριόριστη θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος και τα γύρω νησιά, ενώ η κοντινότερη παραλία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από αυτό. Το «Ανεμολόγιο» προσφέρει μια ζεστή
Περισσότερα +20 Δεκεμβρίου 2017 σε Αρχιτεκτονική

Κατοικία στη “Λιά”

Λούβαρης Κατασκευαστική – Τεχνική εταιρία Υιοθετώντας τις πράσινες πρακτικές που κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην κατασκευαστική δραστηριότητα, η νέα κατοικία είναι πλήρως εναρμονισμένη με το επιβλητικό κυκλαδίτικο τοπίο, συμβάλλοντας στη συνολική ομορφιά της περιοχής.   Ένα νέο κατασκευαστικό project, η πρώτη βιώσιμη κατοικία, μόλις ολοκληρώθηκε στη Λια της Τήνου. Υιοθετώντας τις πράσινες πρακτικές που
ΚΟΡΥΦΗ