ΤΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες τις καλύτερες στην κατηγορία τους, επιχειρήσεις που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

Sitaras
Real Estate

Sitaras Real Estate

SITARAS REAL ESTATE

το πρώτο οργανωμένο στο νησί της Τήνου. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η συστηματική εργασία, εδραίωσαν πολύ γρήγορα την παρουσία μας στην αγορά. Με σύγχρονη αντίληψη και γνώση των αναγκών της αγοράς, παράλληλα όμως με ευαισθησία για το φυσικό και κοινωνικό  περιβάλλον του νησιού, καθιερώθηκε στις συναλλαγές και στη συνείδηση των συναλλασσομένων. Χάρη στην πολυδιάστατη άποψή μας για τη σωστή ανάπτυξή του, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου μεσιτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Αφοι Γ. Ζάρπα
Real Estate

Αφοι Γ. Ζάρπα Real Estate

Δημιουργούμε τα Σπίτια των Ονείρων σας.

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα σπίτι στη γραφική Τήνο; Ο Μάρκος και ο Ευστάθιος Ζάρπας είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα. Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία, με πολυετή πείρα στο χώρο, θα αναλάβει το σχεδιασμό της κατοικίας σας από την αρχή ως το τέλος ή θα σας παρουσιάσει μια σειρά από έτοιμα παραδοσιακά σπίτια και αστικά διαμερίσματα για να επιλέξετε. Ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες οικοπέδων στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξετε την τοποθεσία του ακινήτου σας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή, ανακαίνιση και τη συντήρηση του ακινήτου σας (εξ' ολοκλήρου ή μέρος αυτής). Η προσωπική μας ενασχόληση σε όλες τις φάσεις της κατασκευής, τα ποιοτικά υλικά, το μεράκι και ο σεβασμός στην τοπική αρχιτεκτονική, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε μας!

G VIDALIS
design

G VIDALIS | design + construction

Το γραφείο του Γιώργου Βιδαλη, διπλ. πολιτικού μηχανικού, ιδρύεται το 2002 με έδρα την Τήνο, αναλαμβάνοντας μελέτες και επιβλέψεις κτιριακών έργων, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του αντικειμένου του μηχανικού.

Φώσκολος Θεόδωρος

Φώσκολος Θεόδωρος
Εφαρμογές Ξύλου
Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,με 37  χρόνια παρουσίας στο χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας , κουφωμάτων και ντουλαπών, προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις  που ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, με γνώμονα τόσο την ποιότητα όσο και την καλαισθησία. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Φώσκολο ο οποίος μαζί με τον γιό του,  Θοδωρή Φώσκολο, συνεχίζουν την εξελικτική της πορεία μέχρι και σήμερα.

ΝΕΑ

Περισσότερα +21 Αυγούστου 2016 σε Διαμονή

Αστρόκακτος

Αστρόκακτος Δίπλα σου υπάρχει ένας υπέροχος τόπος που σε περιμένει να την εξερευνήσεις. Αναζήτησε τη μαγεία των χωριών της. Σε ένα από αυτά, στο Σκαλάδο, στην πλαγιά ενός λόφου δημιουργήσαμε με φαντασία και μεράκι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια “Αστρόκακτος ” . Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον που περιβάλλει τα διαμερίσματα με τον παραδοσιακό χαρακτήρα που κατασκευάστηκαν συνθέτει
Περισσότερα +14 Δεκεμβρίου 2017 σε Διαμονή

Akti Aegeou

  AKTI AEGEOU HOTEL APARTMENTS.RESTAURANT.SWIMMING POOL.BEACH BAR. LAOUTI BEACH   WELCOME  Στην ομορφότερη παραλία του νησιού, 30m μακρυά από τα κύματα, χτίστηκαν με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και πολύ αγάπη, τα διαμερίσματα Akti Aegeou που προσφέρουν ότι χρειάζεστε για ευχάριστες διακοπές. Τα διαμερίσματα Akti Aegeou, αποτελούνται από στούντιο, διαμερίσματα και σουίτες με μια ή δύο κρεβατοκάμαρες, κουζίνα,
Περισσότερα +28 Ιουλίου 2014 σε Διαμονή

Γλαύκη

«Μοιρασμένο» ανάμεσα στον Πύργο και τον Πάνορμο, το τουριστικό συγκρότημα Γλαύκη απολαμβάνει την ανεμπόδιστη θέα προς τον όρμο του Πανόρμου και τη νησίδα Πλανήτης, καθώς και τους γύρω λόφους με τους αναλημματικούς τοίχους, τα διάσπαρτα λευκά ξωκλήσια και τα απομεινάρια των παλιών ανεμόμυλων. Στο «δυναμικό» του έχει πολυτελή ανεξάρτητα studios, τοποθετημένα το ένα δίπλα στο
ΚΟΡΥΦΗ