ΤΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες τις καλύτερες στην κατηγορία τους, επιχειρήσεις που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

Δέντρα σε φυτώριο

Φυτώριο Μιχέλης

Φυτώριο Μιχέλης

Φυτώριο Μιχέλης: Οικογενειακή επιτυχία με ποιοτικά φυτά, προσφορά υπηρεσιών κήπου και μεταφορές, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Τήνου.

Αφοι Γ. Ζάρπα
Real Estate

Αφοι Γ. Ζάρπα Real Estate

Δημιουργούμε τα Σπίτια των Ονείρων σας.

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα σπίτι στη γραφική Τήνο; Ο Μάρκος και ο Ευστάθιος Ζάρπας είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα. Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία, με πολυετή πείρα στο χώρο, θα αναλάβει το σχεδιασμό της κατοικίας σας από την αρχή ως το τέλος ή θα σας παρουσιάσει μια σειρά από έτοιμα παραδοσιακά σπίτια και αστικά διαμερίσματα για να επιλέξετε. Ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες οικοπέδων στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξετε την τοποθεσία του ακινήτου σας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή, ανακαίνιση και τη συντήρηση του ακινήτου σας (εξ' ολοκλήρου ή μέρος αυτής). Η προσωπική μας ενασχόληση σε όλες τις φάσεις της κατασκευής, τα ποιοτικά υλικά, το μεράκι και ο σεβασμός στην τοπική αρχιτεκτονική, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε μας!

G VIDALIS
design

G VIDALIS | design + construction

Το γραφείο του Γιώργου Βιδαλη, διπλ. πολιτικού μηχανικού, ιδρύεται το 2002 με έδρα την Τήνο, αναλαμβάνοντας μελέτες και επιβλέψεις κτιριακών έργων, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες που καλύπτουν το ευρύ φάσμα του αντικειμένου του μηχανικού.

Φώσκολος Θεόδωρος

Φώσκολος Θεόδωρος
Εφαρμογές Ξύλου
Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,με 37  χρόνια παρουσίας στο χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας , κουφωμάτων και ντουλαπών, προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις  που ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, με γνώμονα τόσο την ποιότητα όσο και την καλαισθησία. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Φώσκολο ο οποίος μαζί με τον γιό του,  Θοδωρή Φώσκολο, συνεχίζουν την εξελικτική της πορεία μέχρι και σήμερα.

ΝΕΑ

Read more +30 Οκτωβρίου 2020 By kosvam in Αρχιτεκτονική

AKINHTO 624528 – (Προς Πώληση) Κατοικία Βίλα || Κυκλάδες/Τήνος Χώρα – 240τ.μ, 4Υ/Δ, 1.350.000€

(Προς Πώληση) Κατοικία Βίλα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Εμβαδόν Οικοπέδου: 4.000 μ² Εμβαδόν Κατοικίας: 240 μ² Υπνοδωμάτια: 4 Λουτρά: 4 Τιμή: 1.350.000 € ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Περιοχή: Tήνος Νομός: Κυκλάδες Απόσταση από Παραλία : 500 m (Προς Πώληση) Κατοικία Βίλα Plot size: 4,000 m² House size: 240 m² Terraces: 165 m² Infinity pool: 47 m² House is in two levels: 140 m²
ΜουντάδοςRead more +02 Ιανουαρίου 2022 By Nikos Saltamanikas in Οικισμοί

Μουντάδος: Ένα χωριό βγαλμένο από τα παραμύθια

Μουντάδος: Έξι χιλιόμετρα από τη Χώρα της Τήνου, βρίσκεται ένα χωριό στολίδι. Ένα χωριό που τιμά την παράδοσή του αλλά ταυτόχρονα φτιάχνει παρακαταθήκη για το μέλλον, με όλα τα πολιτιστικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα σε αυτό. Το Μουντάδο Τήνου ξεδιπλώνεται στις σελίδες μας μέσα από τη “φωνή” και την καρδιά του συλλόγου του που είναι ο Ηλίας
Tinos Dove SuitesRead more +14 Οκτωβρίου 2021 By Nikos Saltamanikas in Αρχιτεκτονική

Tinos Dove Suites

Η εμπειρία στα Tinos Dove Suites Πάνω από χίλιοι περιστεριώνες σπαρμένοι σε όλο το νησί, ο καθένας με τη δική του μοναδική αρχιτεκτονική και λαïκή τέχνη, αποτελούν το «σήμα κατατεθέν» της Τήνου, αλλά και του Tinos Dove Suites. Η ομορφιά αυτών των υπέροχων κατασκευών έδωσε την έμπνευση για το όνομα, το λογότυπο και το όραμα
TOP