Λούβαρης

Τεχνική Κατασκευαστική Eταιρία

ΠΡΟΦΙΛ

Η Τεχνική – Κατασκευαστική εταιρία Λούβαρης μετρά έναν αιώνα λειτουργίας στον κλάδο των κατασκευών. Με έδρα στην Τήνο και με ενεργή παρουσία από το 1920, όταν ακόμα ο παππούς Σαλβαράς κατασκεύαζε τα πρώτα γεφύρια που συνέδεαν τη Χώρα με την Έξω Μεριά καθώς επίσης και τα γνωστά κελιά, έχει δημιουργήσει παράδοση στο χώρο των οικοδομών. Αρχικά, το γραφείο έχει αμιγώς κατασκευαστικό χαρακτήρα καθώς αναλαμβάνει είτε την υλοποίηση δημόσιων έργων είτε ιδιωτικών κτισμάτων όπως κατοικίες, μεγάλα κτίρια, ξενοδοχεία, περιστεριώνες, κελιά, κλπ.

Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρία περνά στα αδέρφια Μανώλης και Ιωάννης Λούβαρης οι οποίοι συνέχισαν το αρχικό όραμα ενώ κάποια χρόνια αργότερα, τα ηνία αναλαμβάνει ο Δημήτριος Λούβαρης δίνοντας πνοή ανανέωσης στην εταιρία. Το ως εκείνη τη στιγμή φάσμα δραστηριοτήτων επεκτείνεται σημαντικά καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο, περισσότερες ανάγκες και αναλαμβάνοντας πιο απαιτητικά projects.
Η εταιρία δραστηριοποιείται πλέον, στο χώρο των αρχιτεκτονικών, στατικών & μηχανολογικών μελετών – εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών- ενώ παράλληλα ασχολείται και με την αρχιτεκτονική διαχείριση ακινήτων. Την ίδια στιγμή, αντιλαμβανόμενη τις συνεχώς αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργεί η ζωή στο νησί, η εταιρία αναλαμβάνει και κτιριακές αναπαλαιώσεις και επιδιορθώσεις. Επιπρόσθετος σημαντικός τομέας δράσης είναι η διαχείριση ακινήτων∙ η Λούβαρης Τεχνική – Κατασκευαστική παρέχει πλήρεις υπηρεσίες αναλαμβάνοντας την ενοικίαση – συντήρηση – μεταπώληση του υπό εξέταση ακινήτου.

Πιο αναλυτικά, είναι υπεύθυνη για όλα τα στάδια κατασκευής, από το σχεδιασμό και τη μελέτη ως την επίβλεψη του εργοταξίου. Σκοπός της εταιρίας είναι η παράδοση άρτιων, από άποψης κατασκευής, λειτουργικότητας και εμφάνισης, έργων που καλύπτουν στο μέγιστο τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Για το λόγο αυτό, απαρτίζεται από μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα επαγγελματιών, η οποία, με γνώμονα το ομαδικό πνεύμα και τον επαγγελματισμό, φέρνει εις πέρας ακόμα και τα πιο απαιτητικά project. Συνεπώς, η αρχική ιδέα του πελάτη, μελετάται, τροποποιείται, εξελίσσεται παίρνοντας τελικά, τη μορφή που της αρμόζει.

ΔΡΑΣΕΙΣ

Προκειμένου να ενισχύουμε το διαδραστικό χαρακτήρα της εταιρίας μας, λαμβάνουμε μέρος σε ορισμένες εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου είτε ως χορηγοί είτε ως συμμετέχοντες. Για παράδειγμα, το 2010 ήμαστε Μεγάλοι Διοργανωτές του Beach Volley που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Τήνο και είχε ως στόχο την προβολή και προώθηση του νησιού.

Επίσης, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης νέων μεθόδων και τάσεων, λαμβάνουμε μέρος σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις όπως η ΜΙΡΙΜ (2008).

Τέλος, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τον ΕΟΤ Γαλλίας για την αποτελεσματική προβολή της Τήνου και κατ’ επέκταση, και όλης της Ελλάδας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Λεώφ. Σταυρού Κιονίων
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

TOP