Φυτώριο Μιχέλης

Blooming Dreams! All about gardening

Υπάρχουν φορές που μια οικογενειακή, τοπική επιχείρηση, ‘ανθίζει" με ρυθμούς ανάπτυξης που δεν έχουν ακόμα και τεράστια brand names. Τα συστατικά της επιτυχίας της; Ακούει και σπεύδει να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της με το καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ συνάμα διαθέτει μεράκι και όρεξη για δουλειά. Αυτό είναι το Φυτώριο Μιχέλης, θέση Βακέτα στην Τήνο. Μια επιχείρηση που δουλεύει σαν καλογυαλισμένο γρανάζι και προσφέρει λύσεις σε εύκολες ή πιο απαιτητικές ανάγκες. Στον Μιχέλη λοιπόν θα βρείτε ότι αφορά τον κήπο ή την διακόσμηση του σπιτιού, της βίλας ή του ξενοδοχείου σας.

Φυτά σε διάφορα είδη και ποικιλίες. Οι ποικιλίες επιλέγονται με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει σήμερα η αγορά. Μικρές γλάστρες, μεγάλες για διακόσμηση χώρων, κομμένα λουλούδια, και όποιο είδος κι αν επιθυμείτε, θα το βρείτε στην καλύτερη ποιότητα στον Μιχέλη.

Την ίδια στιγμή αν ο κήπος σας χρειάζεται περιποίηση, ή φυτέματα, τα αναλαμβάνουν με μεγάλη χαρά και επαγγελματισμό αφού διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μηχανήματα: τσαπάκι, φορτωτάκι, γερανό, και τρακτέρ με όλα τα αξεσουάρ. Η παροχή υπηρεσιών δεν σταματά εδώ, αφού στον Μιχέλη θα απευθυνθείτε και για την μεταφορά νερού, αλλά και για την μεταφορά λυμάτων, αφού κατανοώντας τις ανάγκες του νησιού, διαθέτει δικά του ιδιόκτητα φορτηγά για την εξυπηρέτηση όλων των αναγκών.

Ξεκινώντας πριν από αρκετά χρόνια με πώληση αγροτικών προϊόντων, ένα παραγωγικό φυτώριο στην πορεία που κατέληξε στο τεράστιο σημερινό φυτώριο, η επιχείρηση Μιχέλη είναι ένα παράδειγμα επιτυχίας, όταν η γνώση και η καινοτομία συναντά την διάθεση για προσφορά και εξυπηρέτηση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Επαρ.Οδ. Τήνου Βακέτα, Tinos 842 00

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Σαβ: 08:00 π.μ. - 08:00 μ.μ. Κυρ: 08:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.

Φυτώριο Μιχέλης
TOP