
Συνταγή για Μαραθοτηγανίτες
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
• 2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 μεγάλο κρεμμύδι
• 3 φρέσκα κρεμμυδάκια • 1 ματσάκι μάραθο • 1 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο για
το τηγάvισμα • αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά. Τα αναμειγνύουμε με αλεύρι, και προσθέτουμε νερό έως ότου γίνει ένας πηχτός χυλός. Ανακατεύουμε καλά και παίρνουμε κουταλιές από το χυλό. Τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές. Οι μαραθοτηγανίτες σερβίρονται ζεστές.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κα. Νικολέττα Δελατόλα-Φώσκολου για τις υπέροχες συνταγές