Φιλέτο μπαρμπούνι ψητό στο τηγάνι με χόρτα Απολαυστικό φιλέτο μπαρμπούνι ψημένο στο τηγάνι, σερβιρισμένο με φρέσκα βραστά χόρτα και λεμόνι. Ελαφρύ και υγιεινό πιάτο ελληνικής κουζίνας. ΥΛΙΚΑ 6 Μπαρμπούνια ½ κιλ. Χόρτα Ελαιόλαδο 2 Λεμόνια Αλάτι Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά με ξύδι και νερό και βράζουμε τα χόρτα, κρατάμε το ζουμί από το βράσιμο

Η επιτομή της Τέχνης του Δρόμου

Η επιτομή της Τέχνης του Δρόμου Αν υπήρχε μάθημα για την τέχνη του δρόμου, θα είχε τον τίτλο του καθηγητή Πανεπιστημίου. Οι λαβύρινθοι, τα ιερογλυφικά, οι κύκλοι, όπως και άλλα σύμβολα, κυριαρχούν στις δημιουργίες του. Κατάφερε να μεταφέρει το στυλ του Νοτίου Bronx στην καρδιά του Μανχάταν. Λίγοι τον γνωρίζουν με το πραγματικό του όνομα. Ο

ANEΓΕΡΣΙΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Κωνσταντίνος Εισαγγελέας: Οικοδομεί το μέλλον κοιτώντας πάντα ψηλά Υπάρχει πάντα ένα στοίχημα, κάθε φορά που σχεδιάζεις και κατασκευάζεις κάτι, είτε αυτό αφορά μια ιδιωτική κατοικία, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ή ένα δημόσιο έργο. Το κτίριο δεν πρέπει  μόνο να εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον του αναδεικνύοντας μια ξεχωριστή αισθητική  αλλά και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη του απαντώντας ξεκάθαρα στις
Αχινοί γεμιστοί με ρύζι, φρέσκο κρεμμυδάκι ελαιόλαδο και άνηθο ΥΛΙΚΑ 10 αχινοί 1/4 φλυτζάνι λάδι 1/4 φλυτζάνι κρασί λευκό 1/2 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο. 1/2 ματσάκι μαϊντανό λίγο άνηθο, λίγο δυόσμο 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 2 κρεμμυδάκια φρέσκα μισή ντομάτα ψιλοκομμένη Αλάτι Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τους αχινούς από τα αγκάθια με ένα σκληρό γάντι (ιδανικά τα
Φίλιππος Φόρτωμας: Από τις Κυκλάδες με δύναμη και πνοή Ο Φίλιππος Φόρτωμας ανήκει στη νέα γενιά Πολιτικών. Μόνο που ο Φίλιππος Φόρτωμας διαφέρει στα σημεία. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εκλέχτηκε με τη πρώτη βουλευτής Κυκλάδων. Ούτε ότι κατέχει ένα σημαντικότατο βιογραφικό από πλευράς σπουδών και δράσεων. Ίσως να μην έχει τόση καθοριστική σημασία
Αθήνα, 30 Απριλίου 2020 «Γιανούλης Χαλεπάς» Μένουμε σπίτι και, ταξιδεύοντας νοερά στον Πύργο της Τήνου και στο εντυπωσιακό Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), κάνουμε μια ψηφιακή περιήγηση στην περιοδική έκθεση «Γιανούλης Χαλεπάς: επιστροφή στον Πύργο». Με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας (VR) ζωντανεύει στην οθόνη μας η έκθεση που παρουσιάστηκε με μεγάλη

Πάσχα στην Τήνο

Ανάταση ψυχής στη μαγευτική Τήνο Και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της, η Τήνος κρατάει τα πρωτεία για να περάσεις το Πάσχα σε νησί. Όμως το Πάσχα στην Τήνο είναι πολλά περισσότερα από την κατάνυξη και τη μεγαλοπρέπεια της Μεγαλόχαρης. Ναι, η Τήνος με τις δεκάδες εκκλησίες της σε όλα της τα χωριά, και την
emma stone
Κοσμοπολίτικος Αέρας στο Νησί – Λάνθιμος, Στόουν, Μπονάρ Αυτό το Σαββατοκύριακο που ξεκινάει δεν θα είναι ένα από τα συνηθισμένα για το νησί της Τήνου. Βλέπεται μόλις λίγες ημέρες πριν, στο νησί έφτασαν διάσημοι αστέρες και οι δρόμοι γέμισαν φώτα και κάμερες. Το χειροποίητο νησί του Καστοριάδη φιλοξενεί όλη την παραγωγή της νέας ταινίας του
anemogenitria
Σεβάσου τη γη μας Εδώ και μια δεκαετία στην επικοινωνία του τόπου, φτάσαμε παρέα με ατόφια αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Την Τήνο και τις μεριές της, με θέματα που τράβηξαν τη προσοχή των επισκεπτών μας από όλο το κόσμο. Πέρα του Τinos lovers, είναι άνθρωποι ξεχωριστοί ο καθένας στον τομέα του!
Περιοδικό MONSIEUR To Clos Stegasta, Cuvee Rare 2017 είναι ένα από τα «Εξαιρετικά κρασιά για ένα αξέχαστο δείπνο» σύμφωνα με το περιοδικό Monsieur  – το πρώτο περιοδικό για άνδρες στον κόσμο που ασχολείται με τον τρόπο ζωής και την κομψότητα των ανδρών – στο τελευταίο του τεύχος για το Δεκέμβριο του 2018. Περιοδικό MONSIEUR «Αυτά
TOP