Tinos About

Magazine 4 elegant islanders
  • ΕλληνικάΕλληνικά
    • English English
  • ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
    • ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
      • Θρησκεία
      • Γαστρονομία
      • Διαμονή
      • Διασκέδαση
      • Παραλίες
    • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
      • Σπορ & Δράση
        • Tinos Running Experience
      • Ευεξία
      • Συνεδριακός Τουρισμός
    • YOU IN TINOS
      • Νέοι
      • Ζευγάρια
      • Οικογένειες
      • 55+
      • LGBT
  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
    • ΟΙΚΙΣΜΟΙ
      • Χώρα
      • Έξω Μεριά
      • Πάνω Μεριά
      • Κάτω Μεριά
    • ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
      • Άνοιξη
      • Καλοκαίρι
      • Φθινόπωρο
      • Χειμώνας
    • ΕΠΙΛΟΓΕΣ
      • ART SNAPS
      • FOODPATHS
        • Tinos Food Paths 2018
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Δήλος
    • Ιστορία
    • Μουσεία
    • Έθιμα
    • Πολιτιστικά
    • Πολιτιστικοί Σύλλογοι
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  • BLOG
  • Αρχική
  • Γαστρονομία
  • Αρχείο από Κατηγορία"Γαστρονομία"
  • (
  • Page 2
  • )
 

Κατηγορία: Γαστρονομία

Στην Τήνο ταξιδεύει το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου

Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018
Στο νησί της Τήνου μεταφέρεται για το καλοκαίρι το Εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου! Σε έναν υπέροχο χώρο, μπροστά στην παραλία και δίπλα στο νέο λιμάνι του νησιού, το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου θα ανοίξει στις αρχές Ιουνίου, με την ομάδα της κουζίνας του Κολωνακίου, να «ακονίζει» τα μαχαίρι της με θέα το Αιγαίο! Το εστιατόριο

Meatmark

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017
Η εταιρεία MEATMARK, δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και παραγωγή παρασκευασμάτων κρέατος, επί σειρά ετών, με άριστη εξειδίκευση στο χώρο των πουλερικών και με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το μεράκι και αγάπη για την παραγωγή προϊόντων με βάση το κοτόπουλο, οδήγησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων της και στο χώρο των προϊόντων χοιρινού κρέατος. . . .  Προσπαθώντας

T-OINOS

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017
Iσχυροί άνεμοι, άνυδρη γη, και κάπου εκεί ανάμεσα στους γρανιτικούς ογκόλιθους της Τήνου – ενός αλλόκοτου νησιού, το βλέπεις. Είναι ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ “ΜΙΛΑΕΙ” και πλέον… μιλάει δυνατά σε όλο τον κόσμο! Με παραγωγή 20.000 μπουκάλια ανά χρόνο, στόχο να φτάσουν σύντομα τα 30.000 και τα διεθνή δημοσιεύματα όλο και να πληθαίνουν, το πλήρωμα του

Chef D’ Oeuvre

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017
Μαγειρική αλά τηνιακά! Στην CHEF D’ OEUVRE, την πρώτη σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που λειτούργησε στην Ελλάδα θα μάθετε πως η καλή κουζίνα είναι γένους… τηνιακού! Η Επαγγελματική Σχολή Γαστρονομίας CHEF D’ OEUVRE  συνιστά την πρώτη εξειδικευμένη Σχολή που λειτούργησε στην Ελλάδα, από δύο αδέρφια με τηνιακή καταγωγή, τον Αναστάσιο (Διευθυντή της σχολής) και τη

Verve Juices

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017
H Μάρθα & η Κέλλυ Χατζηγιάννη, οι δίδυμες αδελφές από την Τήνο δημιούργησαν την εταιρία Verve Juices! Την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει – με την μέθοδο ψυχρής έκθλιψης – και εμφιαλώνει χυμούς από λαχανικά, φρούτα και βότανα, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης με αυτούς τους χυμούς. Δεν ζουν μόνιμα στην Τήνο αλλά έρχονται

Tinos Foodpaths

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
To Tinos foodpaths είναι πλέον θεσμός! Ξεκίνησε το 2015 ως δράση του Συλλόγου που εκπροσωπεί τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής του νησιού. Στόχος της διοργάνωσης αυτής, είναι να αναδειχθεί ο γαστρονομικός πλούτος της Τήνου μέσα από τις συνέργιες των επαγγελματιών της εστίασης  και των τοπικών παραγωγών. Η εξωστρέφεια αυτού του πλούτου – πολιτιστικού στοιχείου του

Ο τηνιακός γαστρονομικός τουρισμός μέσω του «Tinos Food Paths»

Κυριακή, 07 Αυγούστου 2016
FOOD PATHS   Οι γαστρονομικές συνήθειες κάθε τόπου είναι άρρηκτα συνυφασμένες με τις διακοπές μας και τη γενικότερη τουριστική μας δραστηριότητα. Το φαγητό – και η κουλτούρα που κρύβεται πίσω από αυτό – μπαίνει σε πρώτο πλάνο δημιουργώντας ένα νέο είδος τουρισμού, το γαστρονομικό. Η Τήνος μόλις απέκτησε τη δική της οργανωμένη ομάδα προς αυτή

Tinos Foodpaths 2016

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016
Tinos Foodpaths – 13 και 14 Απριλίου 2016 Ένα διήμερο γεμάτο γευστικές εμπειρίες κι εκπλήξεις! Το Tinos Foodpaths προσπαθεί να παντρέψει την καινοτομία με την παράδοση βάζοντας τις νοικοκυρές δίπλα σε διακεκριμένους σεφ. Καλεσμένοι για φέτος θα είναι άνθρωποι από όλους τους χώρους της γαστρονομίας, έτοιμοι να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους, αλλά και

Ο Γαστρονομικός Τουρισμός στην Ελλάδα

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015
 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ   Προσδιορίζοντας τον όρο γαστρονομικός τουρισμός εννοούμε τη νέα μορφή ενός εναλλακτικού τρόπου διακοπών στον οποίο κυριαρχεί η κουλτούρα της τοπικής κουζίνας. Η γαστρονομία αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρόσφορο τουριστικό προϊόν για την Ελλάδα, με τη μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών που διαθέτει και τον ανεξάντλητο πλούτο των παραδοσιακών συνταγών. Παρά την

Tinos Food Paths

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015
FOOD PATHS Το φαγητό αποτελεί έναν από τους βασικότερους αλλά και ομορφότερους τρόπους γνωριμίας σε βάθος ενός τόπου. Πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε από την αρχή κανένα τουριστικό προϊόν. Ο γαστρονομικός μας πολιτισμός υπάρχει παντού, στην θάλασσα και στην γη μας, στα κατώγια, στα κελάρια, στα σπίτια μας αλλά και στους θησαυρούς που κρατάνε
  • 1
  • 2
  • 3

Πρόσφατα Άρθρα

  • Το Σπίτι του Γιαννούλη Xαλεπά…

    Ζωή σαν μυθιστόρημα. Ο Van Gogh της ΕλλάδαςR...
  • anarixisi tinos

    Αναρρίχηση στην Τήνο

    Το Climb Exombourgo αποκαλύπτει τα μυστικά της ...
  • Σπίτι στην Τήνο

    Ένα παραδοσιακό σπίτι στην Τήνο, που χτίστηκε α...
  • Άξαχας, «καταφύγιο» με θέα το άπειρο…

    Δύο πέτρινες κατοικίες σχεδιάστηκαν με σκοπό να...
  • Από τα έγκατα της γης, στα πέρατα του κόσμου

    Μεγαλόχαρη Τήνου Πως ανακαλύφτηκε η θαυματουργή...

Αρχεία

Categories

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΠΕΡΙΟΔΙΚΟVIDEO GALLERYPHOTO GALLERYTΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για την Τήνο

FOLLOW US

© Copyright 2018 Tinos About - All rights reserved

ΚΟΡΥΦΗ