Η προσωπική επαφή και η αμεσότητα με τους πελάτες μας, η μεγάλη γκάμα του στόλου που προσφέρεται για να καλύψει κάθε απαίτηση και η συνεχής ανανέωσή του με ολοκαίνουργια μοντέλα, η ευελιξία να σας εξυπηρετήσουμε οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και η προθυμία να σας απαντήσουμε για κάθε τι που σας ενδιαφέρει για το νησί μας είναι μερικοί από τους λόγους που μας διατηρούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις σας και μας καταξιώνουν τόσα χρόνια στο χώρο.

Παράλληλα, σας εγγυόμαστε τη βέλτιστη φροντίδα και συντήρηση του στόλου, με βασικό μας γνώμονα πρώτιστα την ασφάλεια σας και την ξέγνοιαστη απόλαυση των διακοπών σας.

Έχοντας στην ιδιοκτησία μας το σημαντικότερο συνεργείο, από πλευράς πελατολογίου, στην Τήνο και όντας χρόνιοι Αντιπρόσωποι και Επίσημο συνεργείο των εταιρειών Honda και Mitsubishi, γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει αξιοπιστία και πως επιτυγχάνεται. Το εμπειρότατο τεχνικό προσωπικό μας, άρτια εκπαιδευμένο, με συμμετοχές σε σεμινάρια των κορυφαίων Ιαπωνικών εταιρειών πληροί τις υψηλότερες των προδιαγραφών.

Θ’ αποτελέσει χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά. Στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Λιμάνι (παραπλεύρως τράπεζας Πειραιώς) Τήνος, 84200

Τηλέφωνο

ΚΟΡΥΦΗ