Μεσκλιές: Ο Μιχάλης και η Φραγκίσκα Περνάνε… ζάχαρη!
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Μεσκλιές Οι νεαροί ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου Μεσκλιές, όταν βρίσκονται στο εργαστήριο ανάμεσα σε αρώματα και δημιουργίες, νιώθουν ότι η ζαχαροπλαστική ήταν γι’ αυτούς μονόδρομος. Γιατί απλούστατα, την έχουν μέσα τους. Ο Μιχάλης Αμοιραλής και η Φραγκίσκα Φωσκόλου είναι η τρανή απόδειξη πως όταν υπάρχει κοινό όραμα και καλή επικοινωνία, τότε μια επιχείρηση μπορεί να εδραιωθεί
No Comments
Δημήτρης Βιδάλης: “Διορατική ματιά”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Δημήτρης Βιδάλης Το επαγγελματικό στοίχημα του ιδιοκτήτη της αλυσίδας super market και cash & carry ΒΙΔΑΛΗΣ ΜΑΡΚΕΤ είναι να βρίσκεται μπροστά από την εποχή του. O Δημήτρης Βιδάλης με την πορεία του μέχρι σήμερα δείχνει ότι το έχει κερδίσει. Ο Δημήτρης Βιδάλης, γέννημα θρέμμα Τηνιακός, επαγγελματικά πορεύεται με motto τη φράση του Μακρυγιάννη «Εμείς και όχι εγώ».
Γιώργος & Μιχάλης Αμοιραλής: “Εκδήλωση… ενδιαφέροντος”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Γιώργος & Μιχάλης Αμοιραλής Σχεδιάζουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου, φροντίζουν ώστε όλα να δουλεύουν ρολόι και θέλουν τα πάντα στην εντέλεια. Οι Γιώργος & Μιχάλης Αμοιραλής του exo catering είναι στην κυριολεξία οργανωτικοί τύποι. Το 2006 ο Γιώργος και ο Μιχάλης Αμοιραλής αποφάσισαν να χαράξουν τη δική τους επιχειρηματική πορεία. Έτσι ίδρυσαν
Γιώργος Κρητικός: “Νυχτερινό «σχολείο»”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Γιώργος Κρητικός Η φιγούρα πίσω από τα clubs Sivylla και Blaze, μας μιλά για τη νυχτερινή ζωή στο νησί. Ο ιδιοκτήτης των clubs Blaze και Sivylla, Γιώργος Κρητικός, γνωρίζει τη νυχτερινή ζωή της Τήνου πολύ καλά. Και την κρίνει ως εξαιρετική. «Όσοι έρχονται στο νησί και για διασκέδαση, έχουν στη διάθεσή τους πολλά καλά νυχτερινά
Ιγνάτιος Κρητικός: “Ο πρώτος διδάξας”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Ιγνάτιος Κρητικός Δεν έτυχε, πέτυχε. Ο Ιγνάτιος Κρητικός δημιούργησε ένα στέκι διασκέδασης που άντεξε στο χρόνο. Ο Koursaros είναι το αξιοθαύμαστο «έργο» του. Ιγνάτιος Κρητικός: “Ο πρώτος διδάξας” Το πιο παλιό bar της Τήνου που πρωτάνοιξε τις πόρτες του το 1987 στο λιμάνι, μυώντας ντόπιους και επισκέπτες στα μυστικά της νυχτερινής διασκέδασης, ανήκει στον Ιγνάτιο
Παναγιώτης Καλογεράτος: “All time classic”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Αιολία cafe Ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης Καλογεράτος, ανοίγει τα χαρτιά του και εξηγεί πως μια επιχείρηση γίνεται σταθερή αξία. «Η σωστή εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον» είναι τα δύο συστατικά της επιτυχίας του Αιολία café. Εδώ και δεκαέξι ολόκληρα χρόνια υποδέχεται τους φίλους του στο Βίντσι, αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Καλογεράτος. Σε αυτά μπορείς να προσθέσεις
Μάρκος Φιλιππούσης: “Το κατά Μάρκον”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Μάρκος Φιλιππούσης …ευαγγέλιο της διασκέδασης, εκεί που σκάει το κύμα. Ο Μάρκος Φιλιππούσης, μας καλωσορίζει στο beach bar του στα Καλύβια. Ο Μάρκος Φιλιππούσης γεννήθηκε στην όμορφη Καρδιανή, όπου έζησε μέχρι τα 18. Ύστερα, τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα… Από τους πρώτους κιόλας μήνες που βρέθηκε μακριά από τον
Νίκος Κούλης – Γιώργος Πρελορέντζος: “Το know-how του καφέ”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Οι «διδάκτορες» του Piazza Cafe Οι Νίκος Κούλης και Γιώργος Πρελορέντζος έχουν κάνει διατριβή πάνω στον καφέ. Και παρουσιάζουν καθημερινά τη μελέτη τους στο… φλιτζάνι σου. Αρχικά, αυτό που εντυπωσιάζει είναι το περιβάλλον του παλιού, πλην ανακαινισμένου αρχοντικού της Χώρας, με τις παραδοσιακές τηνιακές καμάρες που διατηρήθηκαν ανέπαφες ως τις μέρες μας, τους πέτρινους τοίχους
Δημήτρης & Αποστόλης Παναγιώτου, Γιώργος Σιώτος: “Οδηγοί διασκέδασης”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Δημήτρης & Αποστόλης Παναγιώτου, Γιώργος Σιώτος Κέφι, χορός και αδρεναλίνη που χτυπάει κόκκινο στα νεανικά στέκια των αδερφών Παναγιώτου και του Γιώργου Σιώτου. Ήταν πριν από έξι χρόνια όταν ο Δημήτρης & ο Αποστόλης Παναγιώτου έδωσαν στην Τήνο ένα club αθηναϊκού τύπου, το Village. Η δημιουργία του έδωσε χρώμα στην τηνιακή νύχτα, έφερε δυνατά vibes
Αντώνης Φουστάνιας: “Του Bio-λόγου το αληθές”
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
Αντώνης Φουστάνιας Για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Bio-λόγος, η αλήθεια της ισορροπημένης διατροφής βρίσκεται στα βιολογικά προϊόντα. Ο Αντώνης Φουστάνιας διαθέτει όλο το πακέτο, για να πετύχει επαγγελματικά. Είναι νέος, έχει θέληση, όρεξη για δουλειά, γνώσεις, υπομονή και φρέσκιες ιδέες. Μία από αυτές ήταν η προβολή μιας διαφορετικής αντίληψης για τη διατροφή και τη μαγειρική.


English 












