ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στην κατηγορία τους προϊόντα που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

T-Οinos
Μαλαγουζιά

T-Οinos Μαλαγουζιά

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 100% Μαλαγουζιά

ΕΔΑΦΟΣ: Αμμώδες με γρανιτικό υπόστρωμα, βιολογικός αμπελώνας.

ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 450 μ.

ΦΥΤΕΥΣΗ: 1.150 φυτά / στρέμμα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: Βορειοανατολικός

ΑΠΟΔΟΣΗ: 500 κιλά / στρέμμα

ΤΡΥΓΟΣ: 31/08/15

ΑΛΚΟΟΛΗ: 11,0%

Παραδοσιακή
Λούζα Μπόρας

Παραδοσιακή Λούζα Μπόρας

Η λούζα φτιάχνεται από χοιρινό καρέ καθαρό που παστώνεται για λίγες μέρες και στη συνέχεια «εμβαπτίζεται» σε κόκκινο κρασί μπρούσκο με μπαχαρικά. Έπειτα, μπαίνει σε έντερο και στεγνώνει 1-2 μήνες (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες), και κατόπιν κόβεται σε κομμάτια.

Παστέλι

Παστέλι σε
λεμονόφυλλο

Παστέλι σε
λεμονόφυλλο

Παστέλι Τήνου σε λεμονόφυλλο: παράγεται καθημερινά με αγάπη από τα πιο αγνά υλικά του νησιού μας. Είναι το παραδοσιακό γλυκό στους γάμους και ένα από τα γλυκά που απολαμβάνουμε από παιδιά.

Vaptistis
White

Vaptistis White
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 70% – 30% Ασύρτικο – Μονεμβασιά
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 430 μ.
ΑΛΚΟΟΛΗ: 14,0%

ΝΕΑ

Read more +10 Ιουνίου 2013 By Tinos About in Άκου τον ντόπιο

Αντώνης Φουστάνιας: “Του Bio-λόγου το αληθές”

Για τον Αντώνη Φουστάνια, ιδιοκτήτη του καταστήματος Bio-λόγος, η αλήθεια της ισορροπημένης διατροφής βρίσκεται στα βιολογικά προϊόντα. Ο Αντώνης Φουστάνιας διαθέτει όλο το πακέτο, για να πετύχει επαγγελματικά• είναι νέος, έχει θέληση, όρεξη για δουλειά, γνώσεις, υπομονή και φρέσκιες ιδέες. Μία από αυτές ήταν η προβολή μιας διαφορετικής αντίληψης για τη διατροφή και τη μαγειρική,
Read more +21 Μαρτίου 2019 By Tinos About in Media, Tinos Running Experience, Εκδηλώσεις, Πολιτισμός

Tinos Running Experience 2019

Τήνος, 27/01/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   O Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου προκηρύσσει για έκτη συνεχή χρονιά Αγώνες Δρόμου με την ονομασία «6ο Tinos Running Experience 2019» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμου Τήνου. Την τεχνική υποστήριξη των αγώνων έχει η εταιρεία All About Running. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 21,1 χλμ.
agia thalassa 1Read more +21 Αυγούστου 2019 By Nikos Saltamanikas in Συνεντεύξεις Επωνύμων

Αγία Θάλασσα

Αγία Θάλασσα Μία θάλασσα αναμνήσεων Ένα ταξίδι από την Αθήνα στο Πάνορμο και μια αφηγηματική ιστορία από το χθες στο σήμερα μέσα από τα μάτια και την καρδιά του Νικόλα Σαλταμανίκα. Σίγουρα κάτι έχουν να πουν αυτοί που έδειξαν το τι σημαίνει πραγματικά Παραδοσιακή Νησιωτική Γαστρονομία. Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι η Μάρη και ο
TOP