Αδελφοί Ζάρπα

Τηνιακά Χωριά, ξεχειλίζουν από την Τηνιακή αρχιτεκτονική, γεμάτα από την παράδοση και την ζωή

Πως ξεκίνησε η σχέση σας με την Τήνο;
Το ωραιότερο κυκλαδίτικο νησί μας με τα πανέμορφα (40) χωριά είναι η γενέτειρα της οικογενείας Ζάρπα. Ήταν η επιθυμία του πατέρα μας, ως πρωτοπόρου, να μεταφέρουμε στο νησί μας τη γνώση της σωστής κατασκευής την οποία απέκτησε μετά από πολύχρονη εργασία και εδραίωση της οικοδομικής μας επιχείρησης στην Αθήνα. Έτσι το 1999 με γνώση και αγάπη ξεκινήσαμε οικογενειακά την συνέχιση της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας στην Τήνο.

Για ποια δουλειά σας στο νησί είστε περήφανος;
Δύσκολα να ξεχωρίσεις τις καλύτερες. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας όμως είναι η διαφήμιση και η εγγύηση για μας της ποιότητας κατασκευής που προσφέρουμε με συνέπεια στις προδιαγραφές και την αρτιότητα του έργου. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όλες μας τις οικοδομές τόσο για τις βίλες, τα συγκροτήματα αλλά και τα παραδοσιακά σπίτια που κατασκευάζουμε.

Τι θα λάτρευε κάποιος στο νησί;
Τα πάντα. Η Τήνος είναι προορισμός ζωής. Ανακαλύπτεις τις ομορφιές της, το πνεύμα της, τις παραδόσεις της και την ερωτεύεσαι. Τα παγκοσμίως γνωστά ΤΗΝΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ, ξεχειλίζουν από την Τηνιακή αρχιτεκτονική, γεμάτα από την παράδοση και την ζωή. Όλα προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση στις πεντακάθαρες παραλίες της Τήνου. Η Τήνος ξεχωρίζει για την ποιότητα ζωής που προσφέρει στον επισκέπτη. Τον σέβεται. Σήμερα η Τήνος είναι επένδυση σε πραγματικές αξίες.

Γιατί να επιλέξει κάποιος Έλληνας ή ξένος την Τήνο για την αγορά μιας κατοικίας;
Η Τήνος προσφέρει τις περισσότερες επιλογές με ενδιαφέροντα κίνητρα για αγορά κατοικίας και παραθερισμού. Στα χωριά της ή στις παραλίας της διαλέξτε το σπίτι των ονείρων σας, νεόδμητο ή ανακαινισμένο με τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές δόμησης. Η Τήνος είναι πλέον προσβάσιμο νησί με μεγάλο αριθμόδρομολογίων από Ραφήνα και Πειραιά. Επίσης αυθημερόν επισκέψεις στη Σύρο,
στην Πάρο, στη Νάξο, στη Μύκονο μπορούν να πραγματοποιηθούν κάνοντας την Τήνο το νέο κέντρο των Κυκλάδων. Σας περιμένουμε με χαρά να μας επισκεφθείτε στο νησί μας.