Μάρκος Ζάρπας

Μάρκος Ζάρπας: «Χτίζουμε το σπίτι των ονείρων σας στην Τήνο»

Ο τόσο επηρεασμένος από την οικονομική κατάσταση της χώρας, κλάδος των κατασκευών συνιστά σημαντικό κομμάτι για την εξέλιξη του νησιού αλλά και κάθε περιοχής. Ο Μάρκος Ζάρπας, ειδήμονας στον εν λόγω κλάδο αλλά και την κτηματομεσιτική αγορά μιλά για τη δραστηριότητα στην Τήνο.

  • Σε τι είδους κοινό απευθύνεστε;

Είμαι  μέλος της κατασκευαστικής εταιρίας «ΑΦΟΙ Γ. ΖΑΡΠΑ Ο.Ε.», που έχει 20ετή παρουσία στην Τήνο στον κατασκευαστικό κλάδο, με διαπιστωμένες, στο πέρασμα του χρόνου, ποιοτικές κατασκευές διαμερισμάτων, εξοχικών κατοικιών, παραδοσιακών κτιρίων και πολυτελών  κατοικιών. Η εμπειρία τόσων χρόνων στον κατασκευαστικό κλάδο στο νησί, μας  έχει προσδώσει  αρίστη γνώση της τοπικής αγοράς.

Επιπλέον, είμαι και ο αποκλειστικός συνεργάτης και αντιπρόσωπος της διεθνούς κτηματομεσιτικής εταιρείας REMAX για το νησί της Τήνου.

Το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε είναι Έλληνες και ξένοι επενδυτές που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να κτίσουν ή να αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους στην Τήνο, είτε αυτό είναι σε κάποιο ήσυχο παραδοσιακό χωριό, είτε πάνω στη θάλασσα, είτε και μέσα στην πόλη. Δεν θα παραβλέψω και την τοπική κοινωνία του νησιού που στηρίζει δυναμικά κάθε ενασχόλησή μας.

  • Ποιες οι παροχές που προσφέρετε;

Τόσο μέσα  από τη συνεργασία που έκανα με τη REMAX όσο και μέσα από την κατασκευαστική εταιρία που συμμετέχω, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στον πελάτη, που αφορούν στην αναζήτηση και αγορά ενός κατασκευασμένου κτηρίου καθώς και στην αναζήτηση και αγορά ενός αγροτεμαχίου ή οικοπέδου και την κατασκευή κάποιας κατοικίας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε διαθέσιμοι για εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες μετά την αγορά ή την κατασκευή, όπως για παράδειγμα επισκευές  και κάθε δυνατή διευκόλυνση του πελάτη, υπηρεσίες δηλαδή που δείχνουν τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία μας.

  • Πόσο απαιτητική είναι η κτηματομεσιτική αγορά στην Τήνο; Αναλαμβάνετε και αγοραπωλησίες και σε άλλα γειτονικά νησιά;

Φιλοδοξούμε να προσελκύσουμε στην Τήνο Ελληνικό και διεθνές αγοραστικό κοινό μέσα από τη γνώση και την εμπιστοσύνη που οι δυο εταιρίες έχουν κατακτήσει, με την πάροδο του χρόνου. Οπωσδήποτε  η διαφήμιση, η εξωστρέφεια και οι ανάγκες των καιρών, εκτός των άλλων, κατευθύνουν την πορεία μας και μας κάνουν δεκτικούς σε καινούριες προκλήσεις και νέα «ανοίγματα».

  • Τι είδους σπίτια μπορεί να βρει κανείς στο νησί;

Και οι δύο εταιρίες δραστηριοποιούνται σε όλες τις μορφές κατασκευής και προώθησης ακινήτων. Ο σημερινός πελάτης είναι πλέον ενήμερος και έχει υψηλά κριτήρια επιλογής, είτε για να κατασκευάσει είτε για να αγοράσει κάποιο ακίνητο. Εδώ έγκειται και η υπεροχή μας, γιατί έχουμε θέσει και εμείς ψηλά τον πήχη και ως εκ τούτου, η φήμη μας και η πορεία μας, μας ακολουθεί.

Οι υπηρεσίες των εταιριών που εκπροσωπώ ξεκινούν από την εύρεση και την αγορά ενός οικοπέδου ή αγροτεμαχίου ή μιας κατασκευασμένης  κατοικίας και φτάνουν ως την κατασκευή της. Όπως καταλαβαίνετε ζούμε σε δύσκολες οικονομικά εποχές και πλέον πρέπει να υπολογίζουμε την κάθε δαπάνη και το κάθε κόστος για τον πελάτη μας. Από την πλευρά του ο κάθε πελάτης πρέπει να έχει ένα αίσθημα ασφαλείας για την επένδυση που θέλει να μας αναθέσει και να απολαμβάνει άμεσα την καλύτερη  εξυπηρέτηση.