Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Η εταιρεία ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,με 37  χρόνια παρουσίας στο χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας , κουφωμάτων και ντουλαπών, προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις  που ανταποκρίνονται σε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, με γνώμονα τόσο την ποιότητα όσο και την καλαισθησία. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον Νίκο Φώσκολο ο οποίος μαζί με τον γιό του,  Θοδωρή Φώσκολο, συνεχίζουν την εξελικτική της πορεία μέχρι και σήμερα.

 

Ειδικεύεται :

  • Στο σχεδιασμό και στη κατασκευή επίπλων κουζίνας, χρησιμοποιώντας σχεδιαστικές καινοτομίες που ταιριάζουν σε μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές επιλογές. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η άριστη ποιότητα των υλικών και των μηχανισμών που  χρησιμοποιούνται, ώστε να προσφέρουν στον πελάτη μια προσεγμένη κατασκευή, λειτουργική και βασισμένη κυρίως στις προσωπικές  του ανάγκες.
  • Στη κατασκευή ξύλινων θερμοηχομονωτικών κουφωμάτων με ενεργειακά υαλοστάσια , παντζουριών  και εξωτερικών θυρών,  σεβόμενη τη νησιωτική αρχιτεκτονική και υπόσχοντας κορυφαία ποιότητα, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Τα κουφώματα έχουν μεγάλη αντοχή σε ανεμοπίεση , έχουν υδατοστεγανότητα και είναι πιστοποιημένα με CE .
  • Στη κατασκευή ντουλαπών , συρόμενων και ανοιγόμενων ,σχεδιασμένων ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις , προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων, αποχρώσεων, διαστάσεων και υψηλό desing .
  • Στη κατασκευή εσωτερικών πορτών, οι οποίες διακρίνονται από την προσεγμένη εργασία και την έμφαση στις λεπτομέρειες.
  • Στις πέργκολες , οι οποίες αποτελούν την πλέον   ενδεδειγμένη λύση σκίασης. Διασφαλίζουν προστασία σε όλες τις καιρικές συνθήκες, έχουν μεγάλη αντοχή και εναρμονίζονται πλήρως με την αισθητική των κτηρίων .
  • Στην κατασκευή επίπλων όλων των ειδών (μπάνιου, παιδικού δωματίου, συνθέσεις σαλονιού κ.α ) βασισμένα στην ιδιοσυγκρασία και το προσωπικό στυλ του πελάτη.
  • Στην κατασκευή από CORIAN πάγκων κουζίνας, μπάνιου, μπαρ εστιατορίων , ρεσεψιόν ξενοδοχείων. Το CORIAN όντας ένα συμπαγές μη πορώδες αντιβακτηριδιακό υλικό με ομοιογενή σύσταση, προσφέρει μεγάλες σχεδιαστικές δυνατότητες και ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου.
  • Στην εμπορία και την τοποθέτηση κουφωμάτων PVC  και αλουμινίου, τα οποία ξεχωρίζουν για την αισθητική και τον σχεδιασμό τους και εγγυώνται θερμική και ηχητική μόνωση. Διατηρεί συνεργασία με τις αντιπροσωπίες  EUROPA, ALUMIL, ALUPLAST, REHAU

Το προσωπικό της εταιρίας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο ,με αποτέλεσμα την δημιουργία κατασκευών υψηλών προδιαγραφών με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση . το γεγονός ότι η επιχείρηση είναι οικογενειακή και το σύνολο της διαδικασίας παραγωγής πραγματοποιείται στην ίδια μονάδα , εξασφαλίζει άμεσο έλεγχο και μια άριστη σχέση ποιότητας τιμής , καθιστώντας τα προϊόντα της  άκρως ανταγωνιστικά.

Εργαστήριο: Αγ. Γρηγόριος

Έκθεση : Αγ. Παρασκευής 9

Τηλ.: 2283023071, 6936959951

E mail : foskolos.t@gmail.com

Website: www.foskolos-kouzina.gr