Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου

Το Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου ιδρύθηκε το 2013 από τρεις επιτυχημένους επαγγελματίες στον κλάδο τους, με σκοπό να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες στον τομέα μελέτης, διαχείρισης και υλοποίησης κτιριακών έργων.

Αποτελείται από την Ιωάννα Παπασταθοπούλου αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ ειδικευμένη σε θέματα αναστηλώσεων και διαχείρισης μνημείων, την Έλενα Δημητροπούλου διακοσμήτρια υπεύθυνη του ALONI HOME FURNITURES και τον Παναγιώτη Παπασταθόπουλου υπεύθυνο της εταιρείας διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, Your Garden Hellas. Εδρεύει στην οδό Φιλιππότη 11 δίπλα στο ξενοδοχείο Μελτέμι στην Χώρα της Τήνου.

 

Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου – Το Γραφείο

To Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών, την αδειοδότηση και την υλοποίηση πάσης είδους κτιριακών έργων. Έχοντας δοκιμασμένη συνεργασία με επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (τοπογράφων, μηχανολόγων, περιβαλλοντολόγων, γεωπόνων, οικονομολόγων, κ.α.) έχει τη δυνατότητα να καλύψει ένα ευρύ φάσμα έργων από τον σχεδιασμό ενός επίπλου έως το σχεδιασμό αστικής κλίμακας.

Τα έργα μας περιλαμβάνουν οικιστικά και ξενοδοχειακά συγκροτήματα, μονοκατοικίες, κτίρια κατοικιών, καταστήματα, βιοτεχνικές  μονάδες, κτίρια πολλαπλών χρήσεων, κ.α. Παρέχουμε υψηλή εξειδίκευση σε θέματα αναστήλωσης μνημείων και επανάχρησης παραδοσιακών κτιρίων, ενώ δρούμε συμβουλευτικά σε θέματα επενδύσεων και επιδοτήσεων παρέχοντας συνεχή ενημέρωση στους πελάτες μας σχετικά με ανοιχτά προγράμματα και χρηματοδοτικές δυνατότητες.

Στόχος μας τα έργα που συνδυάζουν δημιουργικά τις λειτουργικές απαιτήσεις με την περιβαλλοντική ευαισθησία, την αισθητική ποιότητα, τα σύγχρονα υλικά και την τεχνολογία αιχμής.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

www.aegeanarchitecture.gr

ΦΙΛΙΠΠΟΤΗ 11 (Δίπλα στο ξενοδοχείο Μελτέμι)

τηλ. 2283026335- κιν. 6983611383- EMAIL: papasta@teemail.gr

1. Αναστηλωση λιοτριβι Περάστρα


Αποτύπωση Κατοψη


Αποτύπωση Όψη


Αποτύπωση Τομή


Πρόταση Όψη


Πρόταση Τομή


Πρόταση Τομή

2. Διαμόρφωση πλατείας Παλλάδας

3. Παραδοσιακός ξενώνας Κάμπος


Κάτοψη-Προμελέτη

4. Τυποποιητηριο μελιού Τήνος


Κάτοψη Ισογείου