ΑΚ Development Ltd- Χτίζοντας το όνειρο

Κυβόσχημα σπίτια με θέα στο Αιγαίο και οικόπεδα στην τηνιακή γη; Η AK Development Ltd κάνει τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ΑΚ Development Ltd πραγματοποιεί κτηματομεσιτικά σχέδια στην περιοχή του Αιγαίου είτε για λογαριασμό της ίδιας της εταιρείας είτε για λογαριασμό επενδυτών.
Από την αγορά του οικοπέδου μέχρι την πώληση της ακίνητης περιουσίας σας, σας παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε χάρη σε μια άριστα καταρτισμένη ομάδα, που απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου. Η ΑΚ Development Ltd είναι ο συνεργάτης που μπορεί να φέρει την επιτυχία στις επενδύσεις σας, είναι το όνομα που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Στόχος της AK Development Ltd είναι να πραγματοποιήσει τα δικά σας σχέδια και να ικανοποιήσει τις δικές σας απαιτήσεις, μετατρέποντας ό,τι ονειρεύεστε σε απτή πραγματικότητα που ομορφαίνει τη ζωή σας.
Το προσωπικό της ΑΚ Development Ltd διαπνέεται από σοβαρότητα, δυναμισμό, επαγγελματισμό και ατέλειωτη αγάπη για καλή και σωστή δουλειά, καθώς κύριος στόχος της εταιρείας και μέλημα όλων των παραγόντων της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.
Η συνέπεια και η αξιοπιστία στην εκτέλεση των εργολαβιών της εταιρείας μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο και κοστολόγιο εφαρμογής και ο σεβασμός προς το περιβάλλον επισφραγίζουν την αψεγάδιαστη ποιότητα που συνοδεύει το όνομά της.

ΤΟ ΕΡΓΟ
Η εξαίρετη ομάδα της AK Development Ltd είναι στη διάθεσή σας από την πρώτη κιόλας επίσκεψή σας για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσει όλη την πορεία της πραγματοποίησης του ονείρου σας.
Όλες οι παράμετροι θα τύχουν της απαραίτητης προσοχής, από τις νομικές συμβουλές που ενδεχομένως χρειάζεστε και την αναζήτηση χρηματοδότησης μέχρι την αγορά οικοπέδου, την κατασκευή και τη μεταπώληση της περιουσίας σας, προβάλλοντας, πάντοτε, εφικτές και ελκυστικές λύσεις.
Οι κατασκευές της εταιρείας σχεδιάζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου εναρμονίζοντας την παραδοσιακή λιτότητα και καθαρότητα του κυκλαδίτικου αρχιτεκτονικού σχεδίου με τον προσωπικό χαρακτήρα και την αισθητική του πελάτη.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Η πείρα δεκαετιών της εταιρείας στον κατασκευαστικό τομέα αποτελεί εγγύηση και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, διότι έχει ωριμάσει μέσα από επιτυχημένες λύσεις που αποσκοπούν στην απόλυτη ικανοποίηση των δικών σας απαιτήσεων.
Η πλήρης αφομοίωση της ΑΚ Development Ltd στον τοπικό ιστό, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών και των έργων της προσυπογράφουν την καλή της φήμη και αξιοπιστία στον κατασκευαστικό και κτηματομεσιτικό τομέα.
Η θεαματική εξέλιξη που έχει επιτύχει η ΑΚ Development Ltd από το 1991 βασίστηκε στην άρτια οργάνωσή της, το βέλτιστο σχεδιασμό και την άριστη εκτέλεση των εργασιών που αναλαμβάνει.
Αυτή η πολύτιμη κληρονομιά κύρους που απέκτησε με κόπο και αφοσίωση στον ακλόνητο επαγγελματισμό αποτελεί κίνητρο για τη συνεχή προσήλωσή της στην τελειότητα γιατί είναι αυτή που την ανέδειξε σε ικανότατο δημιουργό του οικοδομικού τομέα.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Η καθαρά κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τα κυβόσχημα λευκά σπίτια φτιαγμένα από πέτρα και η αμφιθεατρική τους τοποθέτηση πάνω στις πλαγιές των βουνών με θέα το απέραντο Αιγαίο κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και τον υπέρλαμπρο ήλιο συνθέτουν πλέον τη μαγική εικόνα του ευ-ζην.  Αυτή η χαρακτηριστικά ελληνική εικόνα, άμεσα αναγνωρίσιμη ανά τον κόσμο, αποτελεί θέλγητρο και η απόκτηση ενός σπιτιού με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, στόχο προς ολοκλήρωση.
Η AK Development Ltd είναι η εταιρεία που μπορεί να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα …πραγματικότητα που θα διαρκέσει για μια ολόκληρη ζωή.

AK Construction & Development Ltd
Λεωφ. Σταυρού-Κιονίων
Τηλ.: 22830 23896, 6947 440079
Website: www.akta.gr