AΛΛΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ…

…..Και να που διανύουμε παρέα την 6η χρονιά! Μέσα σε αυτά τα “δύσκολα” χρόνια που μνημόνια πάνε κι έρχονται, φόροι μπαίνουν, φόροι βγαίνουν, στην Ελλάδα της μιζέριας και της γκρίνιας, υπάρχει και η Ελλάδα της δημιουργίας και την ανάπτυξης. Και κάπου εκεί στο βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου, ξεμυτάει η Τήνος. Το νησί μας. Αυτός ο πολυσυλλεκτικός τόπος που ξέρει να “γεννάει” τέχνη, πολιτισμό και αρχοντιά. Αλλά για σταθείτε. Μήπως πια δεν ξεμυτάει, αλλά στέκεται αγέρωχη; Κοιτάει με βλέμμα αυτοπεποίθησης τον επισκέπτη της από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Έχει αέρα υπεροχής γιατί δεν πατάει μόνο στο ένδοξο παρελθόν της. Έχει κι ένα ελπιδοφόρο μέλλον μέσα από όλα όσα γίνονται και αξίζουν να προβληθούν.

Κι εδώ έρχεται η δουλειά μας!

Γιατί χωρίς δουλειά και συνεργασία, ανάπτυξη δεν έρχεται. Είμαστε λοιπόν ακούραστοι εργάτες εδώ και 6 χρόνια για να αναδείξουμε ότι καλύτερο διαθέτει αυτός ο τόπος.

Μέσα από 300 σελίδες πλούσιας ύλης ,κάθε χρόνο στην ώρα μας  δείχνουμε όλο το πολιτιστικό και φυσικό πλούτο του νησιού. Πριν από δύο χρόνια, εμπλουτίσαμε την ύλη μας με 40 μοναδικά video μέσω drone τα οποία προβάλλουν στο youtube και vimeo αλλά και σε όλα τα “δικά” μας κανάλια προβολής, τα χωριά και τις παραλίες του νησιού..!

Μια αμιγώς Τηνιακή επιχείρηση, βλέπει την Τήνο σε τροχιά ανάπτυξης και επιτρέπει στον επισκέπτη της να αποκτήσει κι αυτός τη δική του άποψη, κρατώντας στα χέρια του ένα από τα δεκάδες τεύχη που βρίσκει σε όλα τα περίπτερα της χώρας. Και για τον επισκέπτη που δεν έχει φτάσει ακόμα στη χώρα, την ίδια δουλειά κάνει το δίγλωσσο  portal: www.tinos-about.gr. νούμερο ένα σε επισκεψιμότητα !

Με μια δημοσιογραφική ομάδα που μοιράζεται την ίδια αγάπη για τον τόπο, χορηγίες στα σημαντικότερα δρώμενα του νησιού και προσωπικές σχέσεις από τον πιο απλό άνθρωπο μέχρι τους ιθύνοντες του νησιού, το TINOS ABOUΤ ήρθε για να πάει ψηλά μαζί με το νησί του.

Το αποδεικνύει άλλωστε και η συμμετοχή του στην παγκόσμια πλατφόρμα Press reader, το μεγαλύτερο ψηφιακό περίπτερο του κόσμου. Πάνω από 10.000.000 αναγνώστες βλέπουν πλέον την Τήνο μέσα από το περιοδικό της!

Μας αγκάλιασαν μέσο της ύλης, της ποιότητας και της συνέπειας μας , τους ευχαριστούμε που κάνουν την ταυτότητα μας ακόμα πιο γνωστή…!

Ολοκληρώνοντας ,για την φετινή χρονιά αλλά και για κάθε χρόνο, καλωσορίζουμε την Greek Brand New, μια μοναδική συνεργασία που θα αποφέρει επιπλέον τεράστια οφέλη στην ευρύτερη επικοινωνία του νησιού μας μέσο των επαγγελματιών της.Στην Greek Brand New  συμμετέχουν 51 Ελληνικές εταιρείες με προϊόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.  Π ρόκειται για τις νέες τάσεις του design που έχει ως αφετηρία την Ελλάδα, μιας και οι δημιουργοί έχουν την ανάγκη να επαναπροσδιορίσουν την ταυτότητα της χώρας μας. Η Greek Brand New δημιουργήθηκε για να προβάλλει τα προϊόντα επιχειρηματιών και  σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

TINOS ABOUΤ λοιπόν και ότι καλλιεργείται από αυτό ,δεν είναι τίποτε άλλο από το καθαρόαιμο υπέροχο νησί μας…τη ΤΗΝΟ!

 Για όλους εσάς που αγαπάτε το νησί όπως εμείς, αλλά και για όλους εκείνους που πρέπει να παραδειγματίζονται από τον υγιή συναγωνισμό, είμαστε εδώ και φέτος και σας απλώνουμε το χέρι να ανακαλύψουμε παρέα όλα αυτά που μας κάνουν υπερήφανους.

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο καλό.

Καλό καλοκαίρι

Σαλταμανίκας Β. Νικόλας

Εκδότης

TOP