Περί Τήνος

Bιβλιοπωλείο

βιβλιοπωλείο «Περί Τήνος»
Το βιβλιοπωλείο «Περί Τήνος» γεννήθηκε τον Μάιο του 2006. Σαν δεκάχρονο λοιπόν παιδί, ασχολείται συνεχώς με βιβλία –μαθητής γαρ–, λατρεύει όμως και τα σχολικά είδη. Επίσης, λόγω της ιδιαιτερότητας του τόπου του, έχει και ιδιαίτερη έφεση στις εκκλησιαστικές εκδόσεις. Ασχολείται επίσης με τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες, τις κατασκευές, και τελευταία με την τεχνική του ντεκουπάζ. Ακούει πάντα μουσική από τα αγαπημένα του CD και διαβάζει καμιά φορά ανέκδοτα για μικρούς και μεγάλους.

Περιμένει πάντα με χαρά το καλοκαίρι για να ανταμώσει με τους φίλους και τις φίλες του που έρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας και απ’ όλο τον κόσμο, και στενοχωριέται που φεύγουν πάλι τον Σεπτέμβρη. Όμως τότε ανοίγουν πάλι τα σχολεία και ξανασμίγει με τις παρέες του στο νησί – φίλους και φίλες που το αγαπούν και το στηρίζουν.

Αν βρεθείτε στην Τήνο (Λ. Μεγαλόχαρης 33), σας περιμένει να γνωριστείτε. Επειδή όμως τώρα τελευταία σερφάρει και στο διαδίκτυο και –όπως βλέπετε– έχει και δικές του σελίδες online, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του όλο τον χρόνο, όλη τη μέρα, όπου κι αν είστε.

Μεγάλες και μακροχρόνιες φιλίες ξεκίνησαν από ένα απλό «Γεια χαρά!».

Μαρίνα και Βλαδίμηρος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Λεωφόρος Μεγαλόχαρης 33
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

TOP