ΝΟΥΦΑΡΑ

γλυκιά νοσταλγία

Πριν από 36 χρόνια, η οικογένεια Κολλάρου αποφασίζει να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, να αφήσει την Αθήνα και να γυρίσει στον τόπο της. Κατόπιν, δημιουργεί το ζαχαροπλαστείο ‘’ΝΟΥΦΑΡΑ’’, στην αρχή συνεταιρικά και μετά από αρκετά χρόνια οικογενειακά, στηριζόμενη πάντα στη μεγάλη εμπειρία του πατέρα, ο οποίος είχε δουλέψει στα μεγαλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας (Σεραφείδης, Τουλίπα, Delis, ξενοδοχείο King’ s Palace κ.α.) καθώς και στην αφανή βοήθεια της μητέρας. Τώρα πια τα ηνία έχουν περάσει στα παιδιά, με τους γονείς να παραμένουν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια.
Μέσα στα χρόνια, το απλό ζαχαροπλαστείο εξελίχθηκε και σε ένα πολύ όμορφο καφέ, σ’ ένα από τα γραφικότερα σοκάκια της Τήνου, στην Πλατεία Ταξιαρχών & Κοντογεώργη, 100 μέτρα απόσταση από το κεντρικό λιμάνι του νησιού, όπου μπορείτε να απολαύσετε καφέ και γλυκό μαζί.
Στο ολοκαίνουριο εργαστήριο, στην πολυσύχναστη επαρχιακή οδό Αγίου Ιωάννη Πόρτο, θέση Βαγιά, όπου λειτουργεί και ένα μικρό αλλά πλήρες ζαχαροπλαστείο, εκτός από γλυκά και παγωτά, θα γευτείτε σφολιατοειδή προϊόντα αποκλειστικά δικής τους παραγωγής αλλά και προϊόντα άρτου.
Και στα δύο καταστήματα θα απολαύσετε παραδοσιακά γλυκά του τόπου, όπως αμυγδαλωτά, ψαράκια, γλυκά τυροπιτάκια ή τσιμπιτές, ξεροτήγανα, παστέλια, λουκούμια. Θα βρείτε επίσης, μεγάλη ποικιλία σε πάστες, τούρτες, παγωτά, σιροπιαστά, βουτήματα με πρώτη επιλογή (σύμφωνα πάντα με τους πελάτες μας) το προφιτερόλ, την κλασική σοκολατίνα, την σοκολατίνα valrhona, το παγωτό καθώς και πολλές προτάσεις για τον γάμο, τη βάφτιση, τα parties και ό,τι άλλο θέλετε.
Στο ζαχαροπλαστείο Νούφαρα θα ζήσετε την φιλοξενία, τη συνέπεια και την εξυπηρέτηση απολαμβάνοντας γλυκά φτιαγμένα με αγνά υλικά, νέες συνταγές που συνδυάζονται με την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική όπου οι νοσταλγικές - σπιτικές γεύσεις παντρεύονται με νέα υλικά και ιδέες. Μία μόνο επίσκεψη θα σας πείσει να «σπάσετε» τη δίαιτα σας και να αφεθείτε στις μοναδικές τοπικές παραδοσιακές, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

1. Τριών Ιεραρχών 4, Παραλία Τήνου
2. Πλατεία Ταξιαρχων & Κοντογεωργη
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Website

TOP