Μεσκλιές

από το 1975

Ο Γιώργος Φώσκολος και ο Φραγκίσκος Αμοιραλής μετρούν περισσότερα από 30 χρόνια «ζαχαροπλαστικής» παρουσίας στο νησί. Το 1975 αφήνοντας πίσω την Αθήνα, φτάνουν στην Τήνο και μαζί ξεκινούν τις Μεσκλιές, με σκοπό να γλυκάνουν όσο μπορούν, τη ζωή των ανθρώπων.

Χρησιμοποιώντας αγνά και ποιοτικά υλικά, φυσικά συνέχισαν τις παραδοσιακές τηνιακές συνταγές αλλά δεν δίστασαν να πειραματιστούν και με νέες, πρωτότυπες ιδέες, δημιουργώντας έτσι, γλυκά των οποίων η γεύση μένει στη μνήμη για καιρό.

Μάλιστα, από το 1991, οι Μεσκλιές εξελίσσουν την παραδοσιακή έννοια του ζαχαροπλαστείου καθώς πλέον παρέχουν και υπηρεσίες καφετέριας συνδυάζοντας με τον τρόπο αυτό, το αγαπημένο «τελετουργικό» του καφέ στην παραλία της Τήνου με γλυκούς πειρασμούς στους οποίους δεν αντιστέκεται κανείς. Για τα δεδομένα της εποχής, η δημιουργία ενός καφέ-ζαχαροπλαστείου αποτελούσε σημαντικό πρωτοπόρο εγχείρημα για τις Κυκλάδες.

Με σεβασμό λοιπόν, στην παράδοση και έμφαση στην άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, το εργαστήριο Μεσκλιές σας προσκαλούν καθημερινά σε ένα γλυκό παιχνίδι γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων… Δοκιμάστε το χειροποίητο και από φρέσκο τηνιακό γάλα παγωτό και θα ανακαλύψετε τι σημαίνει αληθινή γεύση. Και… πριν φύγετε από το νησί βεβαιωθείτε πως έχετε εφοδιαστεί με τα μοναδικά αμυγδαλωτά καθώς και τα φανταστικά "λυχναράκια", τα γλυκά τυροπιτάκια με ιστορία δύο χιλιάδων ετών!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Δωρεάν Parking

Σερβίρει αλκοόλ

Wi-Fi

Κατάλογος σε 4 γλώσσες

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Επαρ.Οδ. Τήνου-Καλλονής 1876
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

Website

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Κυρ: 08:00 π.μ. - 01:00 π.μ.

TOP