Marbelle in Tinos

Μάρμαρο.., η κομψότητα και η ιδιαιτερότητα του σαν υλικό έφεραν κοντά μας το MARBELLE
Το Μάρμαρο…
Το μάρμαρο έχει μεγάλη σημασία για την Τήνο καθώς είναι ένας από τους κύριους φυσικούς πόρους του νησιού. Η Τήνος έχει μακρά ιστορία στην εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρου, με αποτέλεσμα πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και νεοκλασικά κτίρια να κατασκευάζονται με μάρμαρο. Το μάρμαρο Τήνου έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία γλυπτών, μνημείων και αγαλμάτων, δίνοντας στο νησί μια μοναδική αισθητική και πολιτιστική ταυτότητα.
Αναγνωρίζεται για την ποιότητα και τη χαρακτηριστική του εμφάνιση, καθιστώντας το ένα ιδιαίτερα περιζήτητο υλικό για αρχιτεκτονικά έργα και διακοσμήσεις παγκοσμίως. Συνεχίζει να αποτελεί σημαντικό στοιχείο της τοπικής και παγκόσμιας κληρονομιάς του νησιού.

H Οικογένεια , εγώ… o Παντελής Μάλλιος και το κόσμημα !

Η οικογένεια ασχολείται με το μάρμαρο από το 1962 όταν ο παππούς ξεκίνησε την εταιρεία. Το 2020 με την παρότρυνση της συζύγου μου Ευγενίας άρχισα να δημιουργώ κοσμήματα από μάρμαρο. Η Ευγενία (Τζέιν) ήταν τόσο εντυπωσιασμένη και ενθουσιασμένη. Μου έδωσε υποστήριξη και με ενθάρρυνε να συνεχίσω τη δημιουργικότητά μου. Ήταν πάντα η μούσα μου, το ταλέντο της στο σχεδιασμό περίπλοκων και κομψών κοσμημάτων συνέβαλε στη δημιουργία του Marbelle. Tο σκάλισα και το έπλασα σε κύλινδρο και μετά το πέρασα με μια αλυσίδα από σχοινί. Έτσι φτιάχτηκαν τα πρώτα κοσμήματα Marbelle. Από τότε ανοίξαμε ένα κατάστημα στη Φλώρινα και τώρα βρισκόμαστε στο νησί των καλλιτεχνών και του μαρμάρου, την Τήνο.

Το μάρμαρο έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην αρχιτεκτονική και τη γλυπτική, αλλά έχουμε βρει έναν τρόπο να μεταμορφώσουμε αυτήν την όμορφη πέτρα σε μοναδικά και κομψά κοσμήματα. Κάθε κομμάτι είναι προσεκτικά χειροποίητο από έμπειρους τεχνίτες, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά και τη μοναδικότητα του μαρμάρου.

Η συλλογή κοσμημάτων μας περιλαμβάνει σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια, όλα κατασκευασμένα από μάρμαρο υψηλής ποιότητας που προέρχεται από την τοπική αγορά. Ενσωματώνουμε άλλα υλικά όπως χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά και μοντέρνα σχέδια που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα γεύσεων. Επίσης κατασκευάζουμε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα από μάρμαρο όπως αγάλματα, σουβέρ, δίσκους, διάφορα αναμνηστικά, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Το μάρμαρο είναι γνωστό για την αντοχή του και τη διαχρονική του κομψότητα, καθιστώντας το τέλειο υλικό για κοσμήματα που μπορούν να περάσουν από γενιά σε γενιά. Τα κομμάτια μας δεν είναι μόνο κομψά αλλά έχουν και συναισθηματική αξία, καθιστώντας τα το τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο ή μια ξεχωριστή απόλαυση για τον εαυτό σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Λαζάρου Σωχού 3
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

Στο κατάστημά μας στην Τήνο, μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας, να μάθετε για την ιστορία του μαρμάρου, ακόμα και να παρακολουθήσετε τους τεχνίτες μας να εργάζονται δημιουργώντας αυτά τα όμορφα κομμάτια. Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε την παράδοση να δουλεύουμε με το μάρμαρο και να μοιραζόμαστε την ομορφιά του με τον κόσμο μέσα από τα μοναδικά και χειροποίητα κοσμήματά μας. Επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας στην Τήνο και ανακαλύψτε την ομορφιά του μαρμάρου που μεταμορφώνεται σε wearable τέχνη. Ζήστε την κομψότητα και την κομψότητα των μαρμάρινων κοσμημάτων και βρείτε το τέλειο κομμάτι για να προσθέσετε στη συλλογή σας.

TOP