Η Κόμισσα των Κυκλάδων

Make an online reservation

Ένα All Day Bistrot πραγματικό στολίδι, άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία του χωριού Κώμη στην Τήνο και σας περιμένει. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, τη σκυτάλη στην Κόμισσα εναλλάσουν ο ποιοτικός καφές, οι ξεχωριστές γεύσεις πρωινού, οι λίγο πιο ενισχυμένες brunch επιλογές, μαζί με μια γαστρονομική ποικιλία πιάτων και ποτών που σε κάνουν να παραμένεις στον designατο χώρο της μέχρι αργά το βράδυ.

Η Κόμισσα της Τήνου, με γνήσιο αριστοκρατικό αέρα, γεννήθηκε από την αγάπη των ιδιοκτητών της για το καλό φαγητό και το καλό κρασί. Με βάση την τεράστια γκάμα της τοπικής γαστρονομίας και τις ευφάνταστες ιδέες του σεφ, η Κόμισσα σερβίρει στο πιάτο σας όλη την ποικιλία γεύσεων του νησιου, πλούσιο σε αυθεντικές πρώτες ύλες, το οποίο έρχεται μπροστά σας στην πιο μοντέρνα και νεανική εκδοχή. 

Στην Κόμισσα μπορείς να πας με το που ξυπνήσεις, ανοίγει στις 9, και να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ενέργεια και γεύση. Συνεχίζεις για brunch, ενώ από τις 6:30μ.μ. και μετά, φοράει τα βραδινά της και σε υποδέχεται με ξεχωριστές προτάσεις πιάτων. Κι επειδή η ζωή είναι μικρή για να πίνεις κακής ποιότητας κρασί, στην Κόμισσα η κάρτα των κρασιών της είναι φτιαγμένη από top αποστάγματα. Ανακάλυψε την ξεχωριστή wine list με κύριες επιλογές κρασιών από τα Ελληνικά Νησιά αλλά και κάποιες από την ηπειρωτική Ελλάδα, χωρίς να υποτιμήσουμε την επίσης μεγάλη συλλογή από μπύρες. Αλήθεια σας είπαμε ότι στην Κόμισσα θα γευτείτε Cheesecake με σάλτσα ροδάκινου & καραμελωμένα ντοματίνια;

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Δωρεάν Parking

Παραθαλάσσιο

Wi-Fi

Κατάλογος σε 4 γλώσσες

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Πλατεία Κόμης, Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

.(+30) 2283051883

Η Κόμισσα των Κυκλάδων

Extra Info

Αναρωτιέστε ακόμα τι γεύση θα έχουν φέτος οι διακοπές σας; Επιτρέψτε σε μια κυρία Υψηλής Καταγωγής να σας απογειώσει την κάθε στιγμή.

ΚΟΡΥΦΗ