ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΣ

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Το κρέας είναι απαραίτητο για την διατροφή μας, καθώς μέσω αυτού λαμβάνουμε  πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, τις οποίες ένα κρέας κακής ποιότητας δεν μπορεί να μας τις προσφέρει.
 
Κάθε τραπέζι χρειάζεται φρέσκο εκλεκτό κρέας, το οποίο θα βρείτε μόνο στη φάρμα κρέατος Κουρούπας στην Τήνο.
 
Η φάρμα κρέατα Κουρούπας από το 1971 παρέχει στον καταναλωτή κρέας με ταυτότητα.
 
 Αυτό που αποτελεί εγγύηση για το κρέας που τρώτε είναι ο σύγχρονος εξοπλισμός, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, ο επαγγελματισμός τους, καθώς και η αλυσίδα ψύξης που διαθέτει για την σωστή συντήρηση των κρεάτων.
Η μονάδα αποτελείται από μοσχάρια, κατσίκια και αρνιά δικής τους εκτροφής ή ζώα από επιλεγμένους παραγωγούς τα οποία τρέφονται αποκλειστικά από φυσικές τροφές ελληνικής παραγωγής.
 
Η σωστή διατροφή των ζώων είναι σημαντική για τη ποιότητα του κρέατος και θα το αντιληφθείτε από την πρώτη μπουκιά.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Δρόσου
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτερα - Παρασκευη 8:00π.μ-2:30μ.μ 17:30μ.μ-20:30μ.μ
Σαββατο 8:00π.μ-20.30μ.μ
Κυριακη 9:00π.μ-14:00μ.μ

Επίσης στην Φάρμα κρέατα Κουρούπας θα βρείτε δικά τους παρασκευάσματα, όπως λουκάνικα,την περίφημη λούζα, χοιρομέρι, σαλσίς και πολλά άλλα αλλαντικά που φτιάχνονται όπως ακριβώς τα έμαθαν από τους γονείς τους.
 
Ακόμα θα βρείτε διάφορα παραδοσιακά προϊόντα, όπως την υπέροχη άγρια αγκινάρα, την ξακουστή κάπαρη,  λιαστή ντομάτα, παραδοσιακά τυριά από τυροκομεία της Τήνου και πολλά άλλα.
 
Δεν σας μένει παρά να το επισκεφτείτε, γιατί σίγουρα θα ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα με τη ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων τους.
 
 
TOP