ΤΑΡΣΑΝΑΣ

Make an online reservation

Αν ο δρόμος σου σε φέρει στην Τήνο και ανήκεις στους ταξιδευτές της γεύσης, εκείνους που πέραν από τις φυσικές ομορφιές κάθε τόπου, αναζητούν την επαφή με την τοπική κουζίνα, τότε μοναδικός προορισμός σου είναι ο Ταρσανάς.

Από τα εμβληματικά σημεία για φαγητό στο νησί, ο Ταρσανάς βρίσκεται στο καρνάγιο, στην άκρη της παραλίας της Χώρας Τήνου, προσφέροντας υπέροχα πιάτα εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα, αλλά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που αναβλύζουν όλο το άρωμα του Αιγαίου.

Ανανεωμένος εσωτερικός χώρος με άποψη, και κύρια στοιχεία του, το λιτό χαρακτήρα, τις καθαρές γραμμές, το ξύλο, τα έπιπλα με vintageστοιχεία και την ανοιχτή κουζίνα, ενώ τον εξωτερικό χώρο, τραπεζάκια μπροστά στη θάλασσα με θέα την Χώρα, σκάφη και ψαρόβαρκες που συνθέτουν μιά ιδανική παλέτα χρωμάτων, και δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα.
Παραδοσιακές συνταγές της τηνιακής κουζίνας παντρεύονται δημιουργικά  με νέες γαστρονομικές προτάσεις σε ένα εξαιρετικό γευστικά αποτέλεσμα που βασίζεται στην εποχικότητα, την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών αλλά και την μαεστρία του chef.
Ανάλογα με την εποχή, η θάλασσα χαρίζει διαφορετικούς θησαυρούς και έτσι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε  καβουρομάνες με χοντρό κριθαράκι στο φούρνο, ρεγγοσαλάτα, καραβίδες, γαρίδες σαγανάκι, λιόκαυτο, χταποδάκι, αστακομακαρονάδες και βέβαια φρέσκο ψάρι . Το κατάλληλο pairing με κρασί αναδεικνύει ακόμη παραπάνω τις πλούσιες γεύσεις των πιάτων και στον Ταρσανά θα βρεις μια πολύ ιδιαίτερη wine list από εκλεκτούς ελληνικούς αμπελώνες που θα σε ενθουσιάσουν!
Όποια και να είναι η εποχή, ότι και αν δοκιμάσεις, ένα είναι σίγουρο: στον Ταρσανά, οι γεύσεις, τα αρώματα και οι εικόνες θα αποτυπωθούν για πάντα στη μνήμη σου!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Βίντσι
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

TOP