Sitaras

Real Estate

SITARAS REAL ESTATE

το πρώτο οργανωμένο στο νησί της Τήνου. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η συστηματική εργασία, εδραίωσαν πολύ γρήγορα την παρουσία μας στην αγορά. Με σύγχρονη αντίληψη και γνώση των αναγκών της αγοράς, παράλληλα όμως με ευαισθησία για το φυσικό και κοινωνικό  περιβάλλον του νησιού, καθιερώθηκε στις συναλλαγές και στη συνείδηση των συναλλασσομένων. Χάρη στην πολυδιάστατη άποψή μας για τη σωστή ανάπτυξή του, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου μεσιτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Με κοινωνική ευαισθησία και γνώμονα τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών (Νόμος 4072/2012), συμμετείχαμε στην ιδρυτική ομάδα το 1998 και πολύ αργότερα στην προεδρία  του ΣΕΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών).

Σφραγίζουμε την εξωστρέφεια του SITARAS REAL ESTATE απολαμβάνοντας ξεχωριστές διεθνείς συνεργασίες και παράλληλα τους επί 20 συνεχή χρόνια ικανοποιημένους Έλληνες και ξένους εντολείς μας. Καταρχήν με την  τιμητική όσο  και ουσιαστική, αιρετή θέση της Ελληνικής εκπροσώπησης στον Ευρωπαϊκό σύλλογο (CEPI-CEI, European Association of Real Estate Professions, Board member & Greek Liaison, 2008- ) στον οποίο έχουμε το προνόμιο να ανήκουμε αποκλειστικά από το 1998. Ακολούθως, με την  πολύτιμη  πολυετή συνεργασία με τη μεγαλύτερη διεθνή οργάνωση, την Ένωση Μεσιτών ΗΠΑ (NAR, National Association of Realtors, 1998- ). Τέλος, με την απόκτηση διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων (REALTOR, CIPS, BPOR, TRC, RSPS) συστηματικά εκπαιδευμένοι από τους καλύτερους  Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές.

Μέσω ενός μεγάλου δικτύου συνεργαζόμενων γραφείων στην Ελλάδα και  όλο τον κόσμο, εργαζόμαστε για την ανάπτυξη γνώσεων-υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων και εξασφαλίζουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η τήρηση των διεθνών κανόνων, η προσήλωση στην επαγγελματική δεοντολογία και ο σεβασμός στον εντολέα-πελάτη-καταναλωτή, καθιστά προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία 20 χρόνια, μας προτιμούν αξιόλογοι Έλληνες και αλλοδαποί επενδυτές. Κατ’ αυστηρή επιλογή ασχολούμαστε αποκλειστικά με την παροχή μεσιτικών υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων, επιθυμώντας να διατηρήσουμε μια καθαρή, ειλικρινή  και ανεπηρέαστη ματιά. Στο SITARAS REAL ESTATE έχουμε ως στόχο την  έντιμη διαμεσολάβηση για την επίτευξη μιας αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας.

ΑΚΙΝΗΤΑ

Sitaras Real Estate

Πολυτελής παραδοσιακή
κατοικία με εξαίρετη θέα

Πολυτελής παραδοσιακή κατοικία με εξαίρετη θέα

Σε ένα γραφικό παραδοσιακό οικισμό, ένα από τα μπαλκόνια του Αιγαίου, έξι χιλιόμετρα από το λιμάνι της Τήνου, πολυτελής αναστηλωμένη κατοικία, με σεβασμό στον χαρακτήρα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Sitaras Real Estate

Καταπληκτική μονοκατοικία
με μαγευτική θέα

Καταπληκτική μονοκατοικία με μαγευτική θέα

Σε άριστα διατηρημένο ορεινό οικισμό μόλις 6 χιλιόμετρα από το λιμάνι, εκλεκτή άριστα ανακαινισμένη κατοικία 271 τ.μ .

Sitaras Real Estate

Πετρόκτιστη κατοικία
μια ανάσα από την παραλία

Πετρόκτιστη κατοικία μια ανάσα από την παραλία

Μόλις τετρακόσια πενήντα μέτρα από θαυμάσιες παραλίες, ποιοτικής κατασκευής και κυκλαδικής αισθητικής, πετρόκτιστη κατοικία 258 τμ. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα.

Sitaras Real Estate

Ανακαινισμένη παλαιά κατοικία
με σύγχρονο σχεδιασμό

Ανακαινισμένη παλαιά κατοικία με σύγχρονο σχεδιασμό

Παραδοσιακή λιθόκτιστη κατοικία 150 m2 πλήρως ανακαινισμένη με παραδοσιακά και μοντέρνα υλικά από ξύλο και πέτρα, με σύγχρονους τόνους στην επίπλωση.

Sitaras Real Estate

Πολυτελής κατασκευή
με άριστη ποιότητα υλικών

Πολυτελής κατασκευή με άριστη ποιότητα υλικών

Η εξαιρετική αυτή βίλα είναι μέρος μιας σπάνιας και περιφραγμένης ιδιωτικής γης, ψηλά στο λόφο, με μαγευτική θέα στην παραλία, στα νησιά των Κυκλάδων και ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα.

Sitaras Real Estate

Λιθόκτιστη κατοικία
με θέα το ηλιοβασίλεμα

Λιθόκτιστη κατοικία με θέα το ηλιοβασίλεμα

Ενώ βρίσκεται σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από την Χώρα και το λιμάνι, το τοπίο είναι γαλήνιο και η θέα των Κυκλάδων και των ηλιοβασιλεμάτων μοναδική.

Sitaras Real Estate

Πολυτελής κατοικία
σε κατάφυτο κτήμα

Πολυτελής κατοικία σε κατάφυτο κτήμα

Διασχίζοντας τον ελαιώνα ενός πανέμορφου κτήματος εννέα στρεμμάτων, προσεγγίζουμε την ιδιαίτερης αισθητικής μονοκατοικία – βίλα των συνολικά 320 τμ.

Sitaras Real Estate

Ισόγεια κατοικία
στον Αγ. Δημήτριο

Ισόγεια κατοικία στον Αγ. Δημήτριο

Μια κατοικία σχεδιασμένη με βιοκλιματικά κριτήρια, οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο τοπίο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Παραλία Τήνου
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

TOP