ΟΜΜΑ

Κράτηση Online

Άλλο να κοιτάς και άλλο να βλέπεις...!

 

Μάτια ερμητικά ανοιχτά

 

Σε ένα μοναδικό αμφιθεατρικό σημείο στη Λεωφόρο Τριποτάμου και με μια εκπληκτικής ομορφιάς και ταύτισης με την Τηνιακή παράδοση αρχιτεκτονική, βρίσκουμε από φέτος το καλοκαίρι το ΟΜΜΑ. Ήρθε όπως λέει και το όνομά του (ΟΜΜΑ στα αρχαιοελληνικά σημαίνει μάτι) για να μας αλλάξει τη ματιά στη διασκέδαση.

 

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις -άμα καταφέρεις να πάρεις τα μάτια σου από το απέραντο του τοπίου- την πινακίδα μέχρι και τη πιο μικρή εσωτερική λεπτομέρεια του μαγαζιού, όλα, παραπέμπουν και είναι η σύγχρονη εκδοχή του Τηνιακού περιστεριώνα.

 

Το κυκλαδίτικο λευκό με το ξύλο σε απόλυτη αρμονία, δίνουν στο ΟΜΜΑ αυτό το ξεχωριστό στυλ που το διακρίνει. Τη σκυτάλη παίρνει η γεύση και εδώ ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά. 

Πίσω από το ΟΜΜΑ, βρίσκεται η ομάδα του OLD DOG, με μοναδικό σκοπό να προβάλει την Τηνιακή παράδοση και γεύση, από τη… δική τους οπτική γωνία!!

 
Οι ιδιοκτήτες του πιστοί στην συνέχιση της παράδοσης, εντάσσουν γεύσεις όπως η Τηνιακή αγκινάρα, η μαρμελάδα ντομάτα και το πετιμέζι, τις οποίες απολαμβάνεται σε εμπνευσμένες συνταγές κατάλληλες για όλη τη μέρα. Ειδική μνεία στα δροσερά cocktails με τα πολλά χρώματα και τις γεύσεις που κάνουν ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
 
Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω, τις εκπληκτικές μουσικές και τα συχνά live d.j. sets με επώνυμους στα deck, και ξέρετε ότι πλέον έχετε ότι πιο ξεχωριστό αναζητάτε...μπροστά στα μάτια σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Λεωφόρος Τριποτάμου, Εξώμβουργο
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

www.ommatinos.com

ommaok-117
TOP