ΜΥΡTΙΛΟ BISTRO

Make an online reservation

Στο πιο γραφικό σοκάκι του ιστορικού κέντρου της πόλης της Τήνου, στη θέση του παλιού οικογενειακού μας μαραγκούδικου, δημιουργήσαμε το ΜΥΡΤΙΛΟ BISTRO.

Τη νέα πρόταση που έλειπε από την πόλη της Τήνου! Ένα αυθεντικό bistro πάνω στον πεζοδρόμο Αφεντούλη και Βιτάλη, όπου ο καθένας θα βρει το κάτι παραπάνω στην έξοδό του.

Διακόσμηση εξ΄ολοκλήρου επιμελημένη από την ίδια την οικογένεια των ιδιοκτητών με κομψή αισθητική που συνδυάζει το παλιό με το νέο, την παράδοση με το μοντέρνο.

Ο ζεστός φιλικός και οικείος χώρος σε συνδυασμό με το φυσικό φως που διαχέεται από τα μεγάλα παράθυρα δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ηρεμία και χαλάρωση.

Εδώ, η καρδιά της πόλης χτυπάει δυνατά μέρα-νύχτα, ανάμεσα σε αρώματα καφέδων, χρωματιστά cocktails, νόστιμα, ποιοτικά πιάτα και συνοδευτικές γευστικές επιλογές.

Οι γεύσεις στο Μύρτιλο στρέφονται γύρω από την τηνιακή κουζίνα, χωρίς να λείπουν οι μεσογειακές πινελιές.

Ο chef του bistro δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στις ελληνικές πρώτες ύλες και δημιουργεί finger foods, μακαρονάδες, φρέσκες σαλάτες και λαχταριστά σπιτικά γλυκά. Νοσταλγικές μελωδίες με ξένη και ελληνική έντεχνη μουσική κάνουν την βραδινή σας έξοδο ξεχωριστή!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Αφεντούλη 2, Χώρα
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

Ωράριο Λειτουργίας

Κυρ - Σαβ: 12:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.

M(96)b
TOP