Μπάλλος

Restaurant-Cafe-Beach Bar

Η απόλαυση της χαλάρωσης...

Βουρνή-παραλία Μπάλλος "Οδήγησες μόλις 6χλμ. από τη Χώρα προς τα Κιόνια, συνέχισες μέχρι την ταμπέλα που γράφει "ταβέρνα Μπάλλος" και ακολούθησες τον δρόμο αριστερά, που καταλήγει στην απόμερη, ειδυλλιακή αμμουδιά με τα σκιερά αρμυρίκια, για να προσεγγίσεις τον προορισμό σου τον κόλπο του Μπάλλου με τη Βουρνή, την μικροσκοπική ακτή του και το cafe-restaurant Μπάλλος, με τους ξεχωριστούς ανθρώπους ".

Tο ειδυλλιακό περιβάλλον θα μπορούσε να σε κερδίσει από μόνο του!

Από την πρώτη όμως επίσκεψη θα καταλάβετε πως υπάρχουν πολλοί ακόμη λόγοι για να θελήσετε να ξαναέρθετε!

Η μοναδική φιλοξενία και γνώση του Φώτη για αυτό που σας προσφέρει , ένα χείμαρρο με πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές , είναι απλά κάποιοι λόγοι που θα σε κάνουν να ξανά...επιστρέψεις.

Κάντε το μπάνιο σας στην αμμουδιά, μόλις δυο βήματα από το τραπεζάκι σας, και μετά απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης κάτω από την πέργκολα, δοκιμάστε θεσπέσια πιάτα, πιείτε το καφεδάκι ή το ουζάκι σας και καμαρώστε την ομορφιά του τοπίου που προσφέρει ο πανέμορφος κόλπος του Μπάλλου!

Οι επιλεγμένες καλαίσθητες γεύσεις μας, το όμορφο και φιλικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την ομορφιά του γαλάζιου με θέα τη νήσο Σύρο, θα σας μαγέψουν.

Εκεί που η στεριά συναντά τη θάλασσα δένοντας αρμονικά παραδοσιακές γεύσεις με τα αρώματα της μεσογείου, είναι το μέρος που θα λατρέψεις .

Ενα μέρος που κλείνει τα πάντα μέσα του!

Πιάσαμε λοιπόν ξαπλώστρα, ήπιαμε καφέ και μετά μπίρα, είχε και σαντουιτσάκια και λοιπά σνακ, αλλά δεν πεινούσαμε ακόμη...

Συνεχίσαμε στα..όμορφα του Φώτη!

Είναι ο υπέροχος κόλπος του Μπάλλου...

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Δωρεάν Parking

Παραθαλάσσιο

Wi-Fi

Κατάλογος σε 2 γλώσσες

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Ακρωτήρι Μπάλλος-Βουρνή
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

TOP