Μασούτης

Η Μασούτης στην Τήνο

Από τον Ιούνιο του 2022 η Μασούτης βρίσκεται κοντά στους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού με τρία καταστήματα, δύο λιανικής κι ένα χονδρικής στις παρακάτω διευθύνσεις:

Ακτή Νάζου 8
Το κεντρικό κατάστημα λιανικής δίπλα στο λιμάνι του νησιού αναπτύσσεται σε 450τμ. Διαθέτει τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων και τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών.

Κρικέλη και Γάφου
Το κατάστημα λιανικής διαθέτει επιφάνεια 600τμ. και χώρο με πάνω από 20 θέσεις parking, μεταξύ των οποίων θέσεις για AμΕΑ, για μηχανάκια και 2 θέσεις για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με σταθμό φόρτισης που κάνουν τις αγορές ακόμη ευκολότερες. Επιπλέον διαθέτει τμήμα μαναβικής, κρεοπωλείου, κοπής αλλαντικών και τυροκομικών, τμήμα ιχθυοπωλείου και τμήμα έτοιμου λαχταριστού ψητού κοτόπουλου.

Καποδιστρίου και Παλαμάρη
Το ανακαινισμένο κατάστημα χονδρικής στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο κτήριο απόλυτα εναρμονισμένο με την αρχιτεκτονική του νησιού, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, πλησίον της παραλίας του Αγίου Φωκά και του Κέντρου Υγείας. Διαθέτοντας εύκολη πρόσβαση βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες του νησιού με άψογη εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό περιβάλλον αγορών και με διανομή στον χώρο τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

  • Ακτή Νάζου 8
  • Κρικέλη και Γάφου
  • Καποδιστρίου και Παλαμάρη
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 π.μ. - 21:00 μ.μ.
Σάββατο: 08:00 π.μ. - 20:00 μ.μ.

TOP