Ενοικίαση Αυτοκινήτων Avance

Η ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avance Car Rental, δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1992. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς η Avance επενδύει διαχρονικά όχι μόνο στην ποιότητα του στόλου της αλλά και στην συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, το οποίο κατακτά τις πρώτες θέσεις σε Ποιότητα Εξυπηρέτησης.
Διαθέτει πανελλαδική κάλυψη μέσα από το εξειδικευμένο και διαρκώς διευρυμένο δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 60 σταθμούς εξυπηρέτησης σε 40 πόλεις στην Ελλάδα ενώ έχει εδραιώσει την παρουσία της εντός των μεγαλύτερων αεροδρομίων της χώρας.
Η Avance Car Rental εμπλουτίζει και διευρύνει διαρκώς την πλούσια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, έχοντας σε πρώτο πλάνο την ποιότητα για την οποία διακρίνεται, μετατρέποντας την ενοικίαση αυτοκινήτων σε μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους Ιδιώτες όσο και για τους εταιρικούς πελάτες της, εύκολα, γρήγορα και απλά!

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Τήνο

Η όμορφη Τήνος, το νησί της Παναγίας, των παραδοσιακών οικισμών και του μαρμάρου είναι από τα πιο αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων!
Παραλαμβάνοντας το όχημα σας από τον σταθμό μας στο λιμάνι του νησιού έχετε την δυνατότητα να οδηγήσετε πέρα από την εμβληματική εκκλησία της Μεγαλόχαρης.
Μπορείτε να περιηγηθείτε στον Πύργο το μεγαλύτερο χωριό του νησιού, να θαυμάσετε τους όμορφους περιστερώνες του νησιού αλλά και να βρεθείτε στις υπέροχες παραλίες και κολπίσκους που θα σας μαγνητίσουν!
Με την ενοικίαση του αυτοκινήτου θα γνωρίσετε κάθε γωνιά του πιο όμορφου νησιού των Κυκλάδων!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Λεωφ. Σταυρού Κιονίων 3
Tinos 842 00

Τηλέφωνο

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Κυρ: 08:00. - 22:00

TOP