Δροσουλίτες

ενοικιαζόμενα διαμερίσματα πάνω στην άμμο

Make an online reservation

Δροσουλίτες

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ‘’Δροσουλίτες’’ σας περιμένουν πάνω στην άμμο στην μαγευτική παραλία της Αγίας Κυριακής. Φανταστείτε το πρωινό σας ξύπνημα με τον ήλιο να σας χαμογέλα μέσα από το μαρμάρινο υπέρθυρο, να περπατάτε ξυπόλητοι μέχρι την άμμο να απολαμβάνετε την πεντακάθαρη θάλασσα, τα δροσιστικά κοκτέιλ και τα σνακς στο beach bar ‘’Φύκι’’ από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το κεντρικό κτήριο κατασκευάστηκε για να αγκαλιάσει στην κυριολεξία ένα τεράστιο αλμυρίκι που δίνει τον ίσκιο του σε πολλά διαμερίσματα. Παντρέψαμε το νερό, την άμμο, το πράσινο με στοιχεία τηνιακής αρχιτεκτονικής (υπέρθυρα, περιστεριώνες, πλάκες τηνιακές με τηνιακό μάρμαρο, τράβες) και την δυνατότητα της ελεύθερης θέας προς την θάλασσα στην πλειοψηφία των διαμερισμάτων.

Η παραλία της Αγίας Κυριακής προσφέρετε για οικογενειακές διακοπές μιας που το βάθος τις επιτρέπει να λειτουργεί σαν μια τεράστια πισίνα. Μπορεί επίσης να συνδυαστούν οι διακοπές σας με περίπατο αφού από την Αγία Κυριακή ξεκινούν 2 κύριες περιπατητικές διαδρομές.

Beach bar "ΦΥΚΙ"

Στην πανέμορφη παραλία του Αγ. Ιωάννη Πόρτο βρίσκεται το beach bar "ΦΥΚΙ".

Επισκεφτείτε το μέρος για ένα αξέχαστο ταξίδι ξεκούρασης , χαλάρωσης και ηρεμίας απολαμβάνοντας την καταπληκτική αμμουδιά, την υπέροχη μουσική, τα δροσιστικά κοκτέιλς και τα γευστικά μας πιάτα.

Ο μαγευτικός κόλπος της Αγίας Κυριακής – Αγίου Ιωάννη, τα πεντακάθαρα νερά, η ξανθιά άμμος, οι αναπαυτικοί καναπέδες, οι ξαπλώστρες, τα αλμυρίκια της παραλίας, οι ομπρέλες και η μουσική του beach bar "ΦΥΚΙ" συνθέτουν την παραλία που ονειρεύεστε.

(Για κάθε διαμέρισμα υπάρχει ομπρέλα με δυο ξαπλώστρες δωρεάν)

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Δωρεάν Parking

Παραθαλάσσιο

Wi-Fi

Κλιματισμός

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Παραλία Αγίας Κυριακής
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

TOP