Tinos Foodpaths – 13 και 14 Απριλίου 2016 Ένα διήμερο γεμάτο γευστικές εμπειρίες κι εκπλήξεις! Το Tinos Foodpaths προσπαθεί να παντρέψει την καινοτομία με την παράδοση βάζοντας τις νοικοκυρές δίπλα σε διακεκριμένους σεφ. Καλεσμένοι για φέτος θα είναι άνθρωποι από όλους τους χώρους της γαστρονομίας, έτοιμοι να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους, αλλά και
Τα νοσοκομεία δεν αποτελούν τόπο ραντεβού…Και δεν είναι μόνο ότι σου «ξυπνούν» άσχημες αναμνήσεις, λόγω των προβλημάτων υγείας που σε αναγκάζουν να τα επισκεφθείς, αλλά και το φαγητό τους. Ακόμη και για εξετάσεις να εισαχθείς, το μυαλό σου πάει στη νερόβραστη σούπα, το άνοστο μπιφτέκι και το άγλυκο-που σερβίρουν για γλυκό-ζελέ. Κι όμως υπάρχει ένας
4 σκάροι των 250 γρ. – 300 γρ. Ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια Αλάτι Πιπέρι Ανάβουμε τα κάρβουνα και φήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Πλένουμε και καθαρίζουμε τους σκάρους. Αλατοπιπερώνουμε και τους λαδώνουμε καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω τους σκάρους. Ψήνουμε για περίπου 6 λεπτά, λαδώνουμε την πάνω πλευρά