ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στην κατηγορία τους προϊόντα που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

T-Οinos
Μαλαγουζιά

T-Οinos Μαλαγουζιά

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 100% Μαλαγουζιά

ΕΔΑΦΟΣ: Αμμώδες με γρανιτικό υπόστρωμα, βιολογικός αμπελώνας.

ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 450 μ.

ΦΥΤΕΥΣΗ: 1.150 φυτά / στρέμμα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: Βορειοανατολικός

ΑΠΟΔΟΣΗ: 500 κιλά / στρέμμα

ΤΡΥΓΟΣ: 31/08/15

ΑΛΚΟΟΛΗ: 11,0%

Παραδοσιακή
Λούζα Μπόρας

Παραδοσιακή Λούζα Μπόρας

Η λούζα φτιάχνεται από χοιρινό καρέ καθαρό που παστώνεται για λίγες μέρες και στη συνέχεια «εμβαπτίζεται» σε κόκκινο κρασί μπρούσκο με μπαχαρικά. Έπειτα, μπαίνει σε έντερο και στεγνώνει 1-2 μήνες (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες), και κατόπιν κόβεται σε κομμάτια.

Παστέλι

Παστέλι σε
λεμονόφυλλο

Παστέλι σε
λεμονόφυλλο

Παστέλι Τήνου σε λεμονόφυλλο: παράγεται καθημερινά με αγάπη από τα πιο αγνά υλικά του νησιού μας. Είναι το παραδοσιακό γλυκό στους γάμους και ένα από τα γλυκά που απολαμβάνουμε από παιδιά.

Vaptistis
White

Vaptistis White
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 70% – 30% Ασύρτικο – Μονεμβασιά
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 430 μ.
ΑΛΚΟΟΛΗ: 14,0%

ΝΕΑ

Δημήτρης ΛούβαρηςΠερισσότερα +10 Ιουνίου 2013 σε Άκου τον ντόπιο

Δημήτρης Λούβαρης: “Θέμα κύρους”

Η μακρόχρονη πείρα και η παράδοση 150 ετών στις κατασκευές είναι το πολύτιμο φορτίο που «κουβαλά» ο επιχειρηματίας Δημήτρης Λούβαρης της AK Development. Η κατασκευαστική εταιρεία AK Development του Δημήτρη Λούβαρη έχει βαθιές «ρίζες», ιστορία 150 ετών και μια βαρύτιμη κληρονομιά, η οποία πέρασε από γενιά σε γενιά. Όταν ο παππούς Δημήτρης άρχισε να χτίζει
Περισσότερα +18 Απριλίου 2018 σε Πολιτιστικά

Έτος Χαλεπά

Στη γραμμή εκκίνησης συγκεντρώνονται φορείς και παράγοντες που θα μετάσχουν στο αφιερωματικό «έτος Χαλεπά«. Ο ερχόμενος μήνας Μάρτιος αναμένεται να είναι «κλειδί» για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τα ογδόντα χρόνια από την αποδημία τού εμβληματικού τηνιακού εικαστικού. Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Τήνου εξακολουθεί να καλεί «τον επιστημονικό, εκπαιδευτικό, πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο τής Τήνου»
Church of the Virgin in Hora with FatherΠερισσότερα +20 Ιουλίου 2019 σε Συνεντεύξεις Επωνύμων

Marc d’ Entremont – Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Φαγητό – Η πιο νόστιμη δικαιολογία για να βρισκόμαστε με φίλους Ταξιδεύει συχνά σε όλοκληρο τον κόσμο. Μαγειρεύει επαγγελματικά. Μπορεί να διευθύνει ένα ξενοδοχείο ή ένα εστιατόριο. Μπορεί να διδάξει Ιστορία, συγγραφή, μαγειρική και θέατρο. Θα μπορούσε ακόμα  να είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας σε μια μεγάλη επιχείρηση, αλλά αντ’ αυτού προτιμά να παρατηρεί, να έρχεται
ΚΟΡΥΦΗ

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απαραίτητα

Τα cookies που είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου.

gdpr

Απόδοσης

Αυτά χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης χρήστη και την ανίχνευση πιθανών προβλημάτων. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας παρέχοντας αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο.

_ga, _gid, _gat, _gat_gtag_UA_33719349_2

Λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε (όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε) και να παρέχει βελτιωμένη, πιο προσωποποιημένη λειτουργικότητα.

pll_language
act, c_user, datr, fr, m_pixel_ratio, pl, pnl_data2, presence, sb, wd, x-src, xs