ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε συγκεντρωμένα τα καλύτερα στην κατηγορία τους προϊόντα που διαθέτει η Τήνος και αξίζει να τα ανακαλύψετε.

T-Οinos
Μαλαγουζιά

T-Οinos Μαλαγουζιά

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 100% Μαλαγουζιά

ΕΔΑΦΟΣ: Αμμώδες με γρανιτικό υπόστρωμα, βιολογικός αμπελώνας.

ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 450 μ.

ΦΥΤΕΥΣΗ: 1.150 φυτά / στρέμμα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ: Βορειοανατολικός

ΑΠΟΔΟΣΗ: 500 κιλά / στρέμμα

ΤΡΥΓΟΣ: 31/08/15

ΑΛΚΟΟΛΗ: 11,0%

Παραδοσιακή
Λούζα Μπόρας

Παραδοσιακή Λούζα Μπόρας

Η λούζα φτιάχνεται από χοιρινό καρέ καθαρό που παστώνεται για λίγες μέρες και στη συνέχεια «εμβαπτίζεται» σε κόκκινο κρασί μπρούσκο με μπαχαρικά. Έπειτα, μπαίνει σε έντερο και στεγνώνει 1-2 μήνες (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες), και κατόπιν κόβεται σε κομμάτια.

Παστέλι

Παστέλι σε
λεμονόφυλλο

Παστέλι σε
λεμονόφυλλο

Παστέλι Τήνου σε λεμονόφυλλο: παράγεται καθημερινά με αγάπη από τα πιο αγνά υλικά του νησιού μας. Είναι το παραδοσιακό γλυκό στους γάμους και ένα από τα γλυκά που απολαμβάνουμε από παιδιά.

Vaptistis
White

Vaptistis White
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: 70% – 30% Ασύρτικο – Μονεμβασιά
ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 430 μ.
ΑΛΚΟΟΛΗ: 14,0%

ΝΕΑ

ΦλωράκηςΠερισσότερα +08 Νοεμβρίου 2018 σε Εκδηλώσεις, Πολιτιστικά

Παλιά λατομεία και σχιστήρια της Τήνου

λατομεία και σχιστήρια της Τήνου «Παλιά λατομεία και σχιστήρια της Τήνου» του Αλέκου Ε. Φλωράκη Παρουσίαση νέας έκδοσης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2018 Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει τη νέα έκδοση Παλιά λατομεία και σχιστήρια της Τήνου του δρ Αλέκου Ε. Φλωράκη, εθνολόγου- λαογράφου, την Τετάρτη 14
Νίκος ΚαλούμενοςΠερισσότερα +10 Ιουνίου 2013 σε Άκου τον ντόπιο

Νίκος Καλούμενος: “Arts and crafts”

Δίνει μορφή στο ξύλο και «πλάθει» το PVC. Ο Νίκος Καλούμενος είναι τεχνίτης της ύλης. Δεν είναι παιδί της πόλης. Είναι άνθρωπος που αγαπά τη ζωή και τις ομορφιές του χωριού. Πώς όχι, όταν ζει και εργάζεται στην πράσινη κοιλάδα του Ταραμπάδου; Γέννημα θρέμμα Τηνιακός ο Νίκος Καλούμενος, με ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης στον τόπο του,
Περισσότερα +10 Ιουνίου 2013 σε Άκου τον ντόπιο

Μιχάλης Αμοιραλής & Φραγκίσκα Φωσκόλου: “Περνάνε… ζάχαρη!”

Οι νεαροί ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου Μεσκλιές, όταν βρίσκονται στο εργαστήριο ανάμεσα σε αρώματα και δημιουργίες, νιώθουν ότι η ζαχαροπλαστική ήταν γι’ αυτούς μονόδρομος. Γιατί απλούστατα, την έχουν μέσα τους. Ο Μιχάλης Αμοιραλής και η Φραγκίσκα Φωσκόλου είναι η τρανή απόδειξη πως όταν υπάρχει κοινό όραμα και καλή επικοινωνία, τότε μια επιχείρηση μπορεί να εδραιωθεί σε
ΚΟΡΥΦΗ

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απαραίτητα

Τα cookies που είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου.

gdpr

Απόδοσης

Αυτά χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης χρήστη και την ανίχνευση πιθανών προβλημάτων. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας παρέχοντας αναλυτικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο.

_ga, _gid, _gat, _gat_gtag_UA_33719349_2

Λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που κάνετε (όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε) και να παρέχει βελτιωμένη, πιο προσωποποιημένη λειτουργικότητα.

pll_language
act, c_user, datr, fr, m_pixel_ratio, pl, pnl_data2, presence, sb, wd, x-src, xs