Η λούζα φτιάχνεται από χοιρινό καρέ καθαρό που παστώνεται για λίγες μέρες και στη συνέχεια «εμβαπτίζεται» σε κόκκινο κρασί μπρούσκο με μπαχαρικά. Έπειτα, μπαίνει σε έντερο και στεγνώνει 1-2 μήνες (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες), και κατόπιν κόβεται σε κομμάτια.
Παστέλι Τήνου σε λεμονόφυλλο: παράγεται καθημερινά με αγάπη από τα πιο αγνά υλικά του νησιού μας. Είναι το παραδοσιακό γλυκό στους γάμους και ένα από τα γλυκά που απολαμβάνουμε από παιδιά.
Ο δημοσιογράφος και οικοδεσπότης της εκπομπής Πρωινό mou, Γιώργος Λιάγκας, μας παρουσιάζει την δική του Τήνο και ξεδιπλώνει το χρονικό της σχέσης του με το νησί. Πώς ξεκίνησε η σχέση σας με την Τήνο; Μικρός, θυμάμαι, ερχόμουν με τη γιαγιά μου την Ελένη για να προσκυνήσουμε στην Παναγία. Άρα, η πρώτη επαφή ήταν με το
Φέτος, μετά από πολλά χρόνια, η αξιόλογη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου κάνει διάλειμμα διαρκείας από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και σαλπάρει για την Τήνο, το αγαπημένο της καταφύγιο! Όπως μας λέει «Αυτό το καλοκαίρι θα το περάσω εξολοκλήρου στην Τήνο» Η ζωή είναι σαν το ποδήλατο λέει ένα ρητό. Για να βρίσκεσαι σε ισορροπία, πρέπει να
Πρόγραμμα 5ου Tinos Running Experience 2018 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 21:30 Άφιξη και Υποδοχή των αθλητών 22:30 Pasta Party για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους αγώνες δρόμου του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ και των TINOS FUN RUN 10 χλμ. & 5 χλμ. στο χωριό Κέχρος. Ο εκπολιτιστικός σύλλογος του χωριού με την πολύτιμη βοήθεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των
Χρησιμοποιούμε cookies για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης και για ανάλυση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου. Διαβάστε σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τα ελέγξετε κάνοντας κλικ στην επιλογή "Προτιμήσεις απορρήτου".