Αφοι Γ. Ζάρπα

Real Estate

Δημιουργούμε τα Σπίτια των Ονείρων σας.

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα σπίτι στη γραφική Τήνο; Ο Μάρκος και ο Ευστάθιος Ζάρπας είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα. Η τεχνική και κατασκευαστική μας εταιρεία, με πολυετή πείρα στο χώρο, θα αναλάβει το σχεδιασμό της κατοικίας σας από την αρχή ως το τέλος ή θα σας παρουσιάσει μια σειρά από έτοιμα παραδοσιακά σπίτια και αστικά διαμερίσματα για να επιλέξετε. Ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες οικοπέδων στο νησί, δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξετε την τοποθεσία του ακινήτου σας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή, ανακαίνιση και τη συντήρηση του ακινήτου σας (εξ' ολοκλήρου ή μέρος αυτής). Η προσωπική μας ενασχόληση σε όλες τις φάσεις της κατασκευής, τα ποιοτικά υλικά, το μεράκι και ο σεβασμός στην τοπική αρχιτεκτονική, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.
Εμπιστευτείτε μας!

RE/MAX - το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο στον κόσμο

H RE/MAX δημιουργήθηκε το 1973 στις HΠA και σήμερα είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός στο χώρο του Real Estate με ισχυρή παγκόσμια παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, 7.500 γραφεία και περισσότερους από 116.000 συμβούλους ακινήτων.

H RE/MAX Ευρώπης με έδρα την Aυστρία, ηγείται της ευρωπαϊκής αγοράς ακινήτων εδώ και 23 χρόνια έχοντας αναπτύξει ένα εξίσου ισχυρό δίκτυο κτηματομεσιτικών γραφείων σε 36 χώρες της «γηραιάς ηπείρου» με 1.800 γραφεία και 20.000 συμβούλους ακινήτων.

Στη χώρα μας, η RE/MAX Ελλάς αποτελεί το Νο 1 διεθνές δίκτυο real estate με 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά ακινήτων. Ήδη από το 2002, ως ανεξάρτητη επιχείρηση, είναι η αποκλειστική δικαιούχος της χρήσης των δικαιωμάτων της RE/MAX LLC και RE/MAX Europe για την περιοχή της Ελλάδας. Το κάθε γραφείο είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση και ο κάθε σύμβουλος ακινήτων λειτουργεί ως ένας ανεξάρτητος επαγγελματίας, ελεύθερος να διαμορφώσει και να διαχειριστεί τις προσωπικές του δραστηριότητες.

ΑΚΙΝΗΤΑ

Αφοι Γ. Ζάρπα

Βίλα 500 τμ
Χώρα Τήνου

Βίλα 500 τμ, Χώρα Τήνου

Μονοκατοικία βίλα 500 μ2 σε αγροτεμάχιο 8900 μ2 στην περιοχή Όρος Άγιος Νικόλαος, Τήνος. Το ακίνητο αποτελείται από τρία επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχουν δύο ξενώνες 40 μ2 και 60 μ2 και ένα μεγάλο γκαράζ με αποθήκη.

Αφοι Γ. Ζάρπα

Βίλα 400 τμ
Χώρα Τήνου

Βίλα 400 τμ, Χώρα Τήνου

Αφοι Γ. Ζάρπα

Μονοκατοικία 180 τμ
Χώρα Τήνου

Μονοκατοικία 180 τμ, Χώρα Τήνου

Παραδοσιακή πέτρινη κατοικία 180 μ2 σε ένα από τα πιο φημισμένα, πολυσύχναστα, παραδοσιακά χωρία της Τήνου, τον Τριαντάρο. Η κατοικία μπορεί να είναι κατασκευασμένη και πριν από εκατό χρονιά.

Αφοι Γ. Ζάρπα

Μονοκατοικία 117 τμ
Χώρα Τήνου

Μονοκατοικία 117 τμ, Χώρα Τήνου

Παραδοσιακή ανεξάρτητη μονοκατοικία 117 μ2, με δικό του οικόπεδο 460 μ2σε συγκρότημα κατοικιών στην Τήνο και στην περιοχή Όρμος Γιαννάκη ( Καρδιανή ). Πολυτελής κατασκευή του 2013.

Αφοι Γ. Ζάρπα

Μονοκατοικία 110 τμ
Χώρα Τήνου

Μονοκατοικία 110 τμ, Χώρα Τήνου

Πανέμορφη παραδοσιακή μονοκατοικία 110 μ2 σε οικόπεδο 207 μ2 κοντά στον οικισμό του πανέμορφου χωριού Τριαντάρος. Η κατοικία αποτελεί τον απολυτό χώρο χαλάρωσης προσφέροντας την επαφή με την φύση και την ανεμπόδιστη θεά προσφέροντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Αφοι Γ. Ζάρπα

Μονοκατοικία 129 τμ
Χώρα Τήνου

Μονοκατοικία 129 τμ, Χώρα Τήνου

Παραδοσιακή πέτρινη κατοικία 129 μσε παραδοσιακό χωριό τον Τζάδο. Η κατοικία μπορεί να είναι κατασκευασμένη και πριν από τριακόσια χρονιά. Τώρα ανακατασκευάστηκε από τηνιακούς μάστορες κρατώντας την αρχιτεκτονική του νησιού.

Αφοι Γ. Ζάρπα

Μεζονέτα 102 τμ
Χώρα Τήνου

Μεζονέτα 102 τμ, Χώρα Τήνου

Παραδοσιακή ανεξάρτητη γωνιακή μεζονέτα 102τ.μ., σε συγκρότημα με πισίνα στην Τήνο και στην περιοχή Άγιος Ιωάννης ( Πόρτο ) . Πολυτελής κατασκευή του 2005. Πολύ φωτεινή, με θεά θάλασσα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

25ης Μαρτίου 13
Τήνος, 842 00, Ελλάδα

Τηλέφωνο

ΚΟΡΥΦΗ