4 σκάροι των 250 γρ. – 300 γρ. Ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια Αλάτι Πιπέρι Ανάβουμε τα κάρβουνα και φήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Πλένουμε και καθαρίζουμε τους σκάρους. Αλατοπιπερώνουμε και τους λαδώνουμε καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω τους σκάρους. Ψήνουμε για περίπου 6 λεπτά, λαδώνουμε την πάνω πλευρά
Η κατσίκα μας, η Jo, επιλέγει τροφή για αυτή και τους αγαπημένους της ακόμα και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία ενός τόπου. Με μοναδικό στόχο να βρει το καλύτερο, το πιο αγνό ντόπιο φαγητό. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψει πολύ για να βρει τροφή, εκμεταλλεύεται την εξυπνάδα και την ευελιξία της για να εξυπηρετήσει όχι μόνο